Velikost balení: 15 ml

MUTINY

Hydratační balzám na rty se skvalanem

Suché, rozpraskané rty, nepříjemné pocity pálení nebo viditelné začervenání rtů, to vše bude minulostí s prvním balzámem na rty od Medik8. Nechte se rozmazlit vysokou dávkou hydratace se skvalanovým MUTINY, který obnovuje, rychle se vstřebává, a navíc dokonale voní.

Celý popis
100% vegan100% vegan
V těhotenství a při kojeníV těhotenství a při kojení
* Produkt neobsahuje aktivní látky, které by mohly být během těhotenství a při kojení potenciálně rizikové. Přesto doporučujeme používání produktu konzultovat s Vaším ošetřujícím lékařem.
Cena: 630 Kč
Skladem - ihned posíláme

Hydratace pro vaše rty

Balzám na rty s obsahem skvalanu MUTINY od Medik8 hloubkově vyživuje, obnovuje hladinu přirozených lipidů ve rtech, a tím podporuje jejich přirozenou regeneraci. Rty jsou krásně zjemněné a okamžitě, a zároveň dlouhodobě hydratované. Rty i smysly osvěží krásná vůně citronové trávy.

Balzám na rty bez vazelíny

Kůže na rtech se od kůže na obličeji liší. Je mnohem tenčí, a tím pádem má i slabší ochrannou bariéru. Výsledkem je problém se zadržováním hydratace. Rty přitom často v naší péči opomíjíme. Pokožka na rtech pak může vysychat a je náchylná k poškozením. MUTINY se liší od většiny ostatních balzámů na rty na trhu tím, že nevyužívá pro hydrataci okluziva jako je vazelína. Ta může být vhodným krátkodobým řešením suchých, popraskaných rtů. Utváří na nich ale spíše povrchový film, který jejich vzhled zlepšuje, nijak o ně ale z dlouhodobého hlediska nepečuje.

Proti suchým, popraskaným rtům

MUTINY oproti tomu využívá přírodní skvalan, který vyživuje a chrání pokožku na rtech. Skvalan je téměř identický se skvalenem, přirozenou složkou kožního mazu. Díky tomu rtům dodává ochranu, která zabraňuje jejich vysychání. Složení gelového balzámu je obohaceno o rakytníkový olej, který svrchní vrstvu rtů obohacuje o omega oleje a obnovuje její lipidovou bariéru, čímž ve rtech uzamyká vlhkost. Podporuje hojení popraskaných, vysušených rtů a jejich regeneraci celkově. Pečující složení je navíc obohacené o kyselinu hyaluronovou o různé molekulární hmotnosti, která hloubkově hydratuje všechny vrstvy pokožky rtů.

3 aktivní látky pro krásné rty

Přírodní skvalan:
Skoro identický s lipidy lidské pokožky (skvalen). Je vhodný pro všechny typy pleti. Zanechává pokožku hydratovanou a hebkou.

Rakytníkový olej:
Olej z rakytníku řešetlákového je jediným rostlinným zdrojem, který zajišťuje dlouhodobé zvlhčování pokožky.

Kyselina hyaluronová:
Kyselina hyaluronová s jedinečnou schopností na sebe vázat obrovské množství vody – více než tisícinásobek své vlastní hmotnosti.

Zahrňte MUTINY do omlazující filozofie CSA

Balzám na rty používejte ráno společně se sérem s obsahem vitamínu C a denním krémem s SPF, večer pak se sérem s vitamínem A.

Každodenně nebo jako intenzivní noční kúra

  • Pro každodenní péči naneste prsty tenkou vrstvu balzámu MUTINY na rty dle potřeby během dne
  • Pro intenzivní vyživující noční masku naneste večer na rty silnou vrstvu balzámu
  • Balení o obsahu 15 ml vystačí na zhruba 300 aplikací
  • Spotřebujte do 12 měsíců od otevření