White Balance Everyday Protect

Rozjasňující denní krém se širokospektrálním faktorem SPF 50
Rozjasněte svou pleť a zároveň ji chraňte před škodlivým ultrafialovým zářením a předčasným stárnutím s rozjasňujícím širokospektrálním denním krémem White Balance Everyday Protect. Spolehněte se na ochranný faktor SPF 50 a oxyresveratrol!
Celý popis
100% vegan100% vegan
Prodej toho produktu skončil.

Stařecké skvrny přidávají opticky roky

Poškození pleti slunečním zářením, tzv. fotostárnutí, se projevuje především nestejnoměrným zbarvením pleti a nadměrnou pigmentací. Obojí je příčinou zestaršujícího, unaveného vzhledu.

Prevence hyperpigmentace

Nejlepší je proti stařeckým skvrnám působit ještě dříve, než se na pleti objeví. Přesně proto je tu lehký denní hydratační krém White Balance Everyday Protect s širokospektrální ochranou a SPF v hodnotě 50, který brání poškození pleti UVA i UVB paprsky. Navíc obsahuje aktivní látky působící proti již existující pigmentaci. Pleť je po aplikaci nejen chráněná, ale také rozzářená a omlazená.

Proti tmavým skvrnám

  • White Balance Everyday Protect obsahuje řadu klinickými testy prověřených aktivních látek, které rozjasňují pleť a minimalizují vznik známek jejího stárnutí.
  • Patentovaná technologie oxyresveratrolu (oxy-R) rozjasňuje pleť a redukuje pigmentaci, obsažený vitamín C a niacinamid zamezují tvorbě dalších pigmentových skvrn
  • Zesvětluje všechny typy nadměrné pigmentace

Pro všechny typy pleti

  • Antioxidační ochrana 
  • Pleti poskytuje celodenní hydrataci díky unikátním hydratačním magnetům

Zamaskuje skvrny a brání jejich vzniku

Čiré složení okamžitě hydratuje a rozjasňuje pleť díky obsahu reflexních pigmentů odrážejících světlo. Aktivní složky vedle toho fyzicky zesvětlují pleť rozkladem i úporných, nemizejících tmavých skvrn.

Chrání pleť před slunečními paprsky

  • V boji s pigmentem není nic důležitějšího než ochrana před slunečním zářením.
  • Protože všechny typy pigmentace zhoršuje sluneční záření, je nutná každodenní aplikace širokospektrálního přípravku s vyšší hodnotou SPF
  • S tak lehkým pocitem po aplikaci by vás nenapadlo, že krém chrání pleť přes ultrafialovými paprsky hodnotou SPF 50
  • Krém se rychle vstřebává a nezanechává pleť mastnou, navíc má příjemnou vůni 

Dvojí mechanismus proti tmavým skvrnám

  • Redukuje existující tmavé skvrny
  • Je prevencí hyperpigmentace

Obohacen o antioxidanty, přírodní rozjasňující extrakty a oxyresveratrol

Oxyresveratrol:
Patentovaná látka, která se v přírodě vyskytuje v moruších. Unavenou pleť s nedokonalostmi zbaví tmavých skvrn, protože inhibuje aktivitu enzymů, které v kůži produkují pigment. Výsledkem je rozzářená, svěží pleť.

Reflexní pigmenty:
Okamžitě zesvětlují a rozjasňují pleť tím, že od ní odrážejí dopadající světelné paprsky.

Hydratační magnety:
Patentované látky, které se přimykají k buňkám kůže a přitahují vodu z hlubších vrstev pleti až k jejímu povrchu. Dochází k vyplnění jemných vrásek a linek a pleť získává zdravý vzhled a hydrataci v oblastech, kde je nejvíce třeba.

Vitamín C:
Vitamín C s dvojí aktivitou působí jako antioxidant, který chrání pleť před škodlivými UV paprsky a volnými radikály, a zároveň potlačuje formování pigmentu v kůži. Zesiluje rozjasňující účinek krému a zároveň podporuje vlastní ochranu pleti před UV paprsky.

Niacinamid:
Má silný protizánětlivý účinek, působí proti vzniku tzv. pozánětlivé pigmentace a zamezuje pohybu pigmentů do buněk, čímž rozjasňuje pleť.

Odstartujte den správně 

  • Každé ráno po vyčištění pleti a nanesení denního séra aplikujte malé množství White Balance Everyday Protect na obličej, krk a dekolt, vyhněte se oblasti očí. Nanášejte lehkými tahy vzhůru a nechejte vstřebat.
  • Lehká a příjemná vůně vám každé ráno zpříjemní start nového dne.
  • Nejlepšího účinku dosáhnete v kombinaci s dalšími produkty cílenými proti hyperpigmentaci, jako je White Balance Brightening Serum a Brightening Powder Cleanse.
  • Obsah balení je 50 ml