Velikost balení: 3 produkty

ELURE Advanced Skin Brightening Solution balíček

Zesvětlení pleti dárková sada
Dopřejte si kompletní péči pro depigmentaci a rozjasnění vaší pokožky. V balíčku naleznete ucelenou sadu čistící pěny, denního mléka a nočního krému. Produkty řady elure™ v synergii jemně, ale rychle a k pleti šetrně snižují výskyt nežádoucího i odolného zabarvení kůže, upravují nerovnoměrný tón pleti, pokožku rozzáří a zjasní.
Celý popis
Prodej toho produktu skončil.

Přírodní enzymový extrakt proti hyperpigmentaci

elure™ představuje zdokonalenou technologii pro zesvětlení a rozjasnění pleti, která je založena na unikátním vědeckém objevu přirozeně se vyskytující substance  Melanozym™. Tento enzym působí klinicky prokázaným, rychlým, bezpečným  a šetrným způsobem na rozklad melaninu.  Unikátní vlastností látky Melanozym™ je jeho schopnost dezintegrovat molekulu melaninu poté, co byla již zcela vytvořena a nachází se v horní vrstvě kůže. V přírodním systému tento proces probíhá tak, že stromová houba čistí okolní prostředí od tmavě hnědých skvrn, které zanechávají rozpadající se stromy.

  • Patentovaná receptura
  • Klinicky prokázaný rozjasňující účinek
  • Dermatologicky testováno
  • Neparfémováno

Zesvětlení pigmentace vhodné pro

  • Všechny typy pokožky včetně citlivé
  • Lze používat během celého roku
  • Při klinických studiích nebyly zaznamenány žádné nepříznivé reakce
  • Pozánětlivá hyperpigmentace
  • Melasma
  • Celkové zlepšení pokožky

Tři produkty pro kompletní péči proti tmavým skvrnám na kůži

V balíčku naleznete pěnu na čištění pleti Advanced facial wash (100ml), zesvětlující mléko pro denní použití Advanced brightening lotion (45 ml) a noční zesvětlující krém Advanced brightening night cream (60 ml).

Advanced facial wash (100ml)

Bohatá krémová čistící pěna, která účinně odstraňuje přebytečnou mastnotu, nečistoty a odumřelé kožní buňky a připravuje pokožku k aplikaci buď elure™ rozjasňujícího mléka nebo rozjasňujícího nočního krému pro řešení nadměrné pigmentace.

Advanced brightening lotion (45 ml)

Rozjasňující a hydratační pleťové mléko, které napomáhá vyváženému stavu pokožky. Díky svému účinnému složení vám přináší efektivní řešení pro rychlé, ale zároveň bezpečné a k pleti šetrné odstranění výskytu nežádoucích tmavých skvrn na pokožce a snížení nadměrné pigmentace. Obsahuje přírodní enzym Melanozym™, který pleti dodá rozjasněný a jednotný vyrovnaný tón.

Advanced brightening night cream (60 ml)

Vysoce regenerační a hydratační komplex s enzymem Melanozym™ k regulaci pigmentace, pro světlejší, jemnější a rovnoměrnější tón pleti. Díky svému účinnému složení vám přináší efektivní řešení pro rychlé, ale zároveň bezpečné a k pleti šetrné odstranění výskytu nežádoucích tmavých skvrn na pokožce a snížení nadměrné pigmentace. 

Balíček má elegantní balení, určitě je vhodný i jako dárek.