Co skutečně dostáváte do svého těla s levným kolagenem? Zjištění vás překvapí

Co skutečně dostáváte do svého těla s levným kolagenem? Zjištění vás překvapí

Nekvalitně očištěný kolagen nejenže z velké části projde tělem nezužitkován, navíc může obsahovat tuky, cukry, puriny či být dokonce znečištěn antibiotiky. Abyste dosáhli mladšího vzhledu, nestačí užívat jakýkoliv kolagen, v záplavě nabídky je třeba vybrat ten, který má maximální vstřebatelnost v tenkém střevě a je zbaven nečistot. A obzvlášť důležitý je i samotný typ kolagenu v doplňku stravy!

Kolagen se často skloňuje ve spojení se zdravými klouby a pohybem bez bolesti, výrazně zlepšit ale dokáže i stav pleti, která je díky němu pevnější, pružnější a lépe hydratovaná. Vtip je v tom vybrat si doplněk stravy se správným typem kolagenu, který je určený na ten segment organismu, který chcete primárně vylepšit. Jestli je to hlavní, co od doplňku stravy očekáváte, to, že vás přestanou bolet kolena, potom si vyberte takový, který obsahuje kolagen II. typu.

Kolagen na pleť nebo kolagen na klouby?

Pokud ale bažíte po omlazení pleti a jejím celkovém ozdravení, volit byste měli doplněk stravy, v němž má největší podíl kolagen I. typu. Ten se vyskytuje především v kůži a má na ní pozitivní účinek. Blahodárně působí sice i na kolena, nicméně jeho hlavní benefit tkví ve vlivu na pleť.

Kde kolagen I. typu najdete? Je třeba prolustrovat složení doplňku stravy. Existují 4 druhy živočišných kolagenů – hovězí, drůbeží, vepřový a rybí, čili tzv. mořský. V doplňcích stravy se vyskytují ve své hydrolyzované podobě, tedy „rozsekané“ na malé částice – peptidy. Hydrolyzované kolageny ze skotu, prasat a drůbeže obsahují zejména kolagen II. typu, zatímco kolagen mořský obsahuje hlavně I. typ kolagenu. A to je ten, který pro krásnou pleť potřebujete!

Mořský kolagen Naticol, co opravdu funguje!

Jeho nevýhodou ale je, že je o něco dražší, protože i způsob, jakým se získává a hydrolyzuje, je složitější, a tím pádem dražší. Proto na něj v doplňcích stravy příliš často nenarazíte. Pro výrobce doplňků stravy bývá výhodnější sáhnout po kolagenech vepřových, hovězích nebo drůbežích, protože jsou levnější. Jenže takové doplňky stravy pak působí spíš na klouby než na pleť.

Pátrat byste tak měli spíš po mořském kolagenu s maximem obsaženého I. typu kolagenu, který má menší molekuly, tělo ho díky tomu lépe vstřebává a následně využívá k vlastní tvorbě kolagenu.

Mořský kolagen společně s dalšími bioaktivními látkami najdete třeba v nejnovějším doplňku stravy Collagen+11 ANNA BRANDEJS. Vedle rybího kolagenu francouzské firmy Naticol obsahuje pro ještě rychlejší účinek jedinečný komplex Ceramosidů, tedy rostlinných ceramidů (lipidové látky) téměř totožných s těmi, které se přirozeně vyskytují v pleti. Účinky aktivních látek přitom potvrzují i klinické studie – očekávejte zpevnění pleti o 26,6 % a sjednocení jejího barevného tónu o 15 % už po 12 týdnech, stejně jako lepší hydrataci a redukci vrásek o 19 %!

Collagen+11 ANNA BRANDEJS Collagen+11 ANNA BRANDEJS Zdokonalte svou pleť zevnitř s Collagen+11 ANNA BRANDEJS s nejčistším rybím kolagenem a patentovanými Ceramosidy. Světově unikátní složení navrhla sama Anna Brandejs, protože na trhu nenašla nic, co by uspokojilo její náročné požadavky. Získejte mladistvě zpevněnou a vyhlazenou pleť díky doplňku stravy, který vyhladí vrásky, rozjasní a zjemní pleť až o 63 %. 1 880 Kč

Pro omlazenou a zdravou pleť

Collagen+11 by ANNA BRANDEJS je ale nadupaný i dalšími látkami. Na světovém trhu má naprosto jedinečné složení. Obsahuje silné antioxidanty lykopen a extrakt z granátového jablka, vysoce hydratující kyselinu hyaluronovou a další vitamíny a minerály, které fungují synergicky tak, aby maximalizovaly omlazující účinek kolagenu Naticol a komplexu Ceramosidů.

Doplňky stravy z řady by ANNA BRANDEJS si sama pro sebe navrhla Anna Brandejs. Collagen+11 by ANNA BRANDEJS byl první vlaštovkou z nich. „Nové řadě doplňků stravy jsem propůjčila své jméno nejen proto, že sama vytvářím jejich složení. Ale hlavně proto, že sama na sobě každý den ověřuji, že fungují. A pro sebe chci zkrátka to nejlepší. S ničím jiným se nespokojím. Chci být zdravá a dobře se cítit. Chci být krásná a chci se líbit. A vím, že o tělo je potřeba pečovat zvenku i zevnitř. Říkáme tomu beauty inside out. Řada doplňků stravy by Anna je přesně o tomhle,“ tvrdí Anna Brandejs.

S článkem souvisí tyto výrobky:

Collagen+11 ANNA BRANDEJS
Zdokonalte svou pleť zevnitř s Collagen+11 ANNA BRANDEJS s nejčistším rybím kolagenem a patentovanými
1 880 Kč
Skladem - ihned posíláme
Starší články:
Kdo je Anna Brandejs?
Doplňky stravy ANNA BRANDEJS31.12.2019

Kdo je Anna Brandejs?

Nová značka doplňků stravy ANNA BRANDEJS nese jméno své zakladatelky.

Největší mýty a fakta o kolagenu
Doplňky stravy ANNA BRANDEJS18.11.2019

Největší mýty a fakta o kolagenu

Mnoho expertů na zdravý životní styl nazývá kolagen „bílkovinou mládí“ nebo „fontánou mládí“. Není divu, protože kolagen tvoří až 75 % lidské kůže. Ve velkém množství se nachází i ve šlachách, vazivech, kloubech, nehtech a vlasech. Právě kolagen propůjčuje kůži pevnost, elasticitu, objem a pružnost. O doplňcích stravy s jeho obsahem ale koluje mnoho dezinformací. Tady máte souhrn toho nejdůležitějšího, co byste o kolagenu měli vědět.

FAQ na téma COLLAGEN + 11 Anna Brandejs
Doplňky stravy ANNA BRANDEJS27.12.2018

FAQ na téma COLLAGEN + 11 Anna Brandejs

Nejčastěji kladené otázky a odpovědi.

Doplňky stravy nejsou zbytečný luxus, ale důležitá součást naší výživy
Doplňky stravy ANNA BRANDEJS21.2.2018

Doplňky stravy nejsou zbytečný luxus, ale důležitá součást naší výživy

Před více než dvěma tisící lety hlásal Hippokratés, nejslavnější lékař antiky, že strava má být naší medicínou. Na tomto tvrzení se nic nezměnilo. Na kvalitě a složení stravy ale bohužel ano. Moderní civilizace si žádá bezchybné a na pohled atraktivní ovoce a zeleninu, stejně jako maximální výnosy.