Vlasy svěřte lopuchu a palmě

Vlasy svěřte lopuchu a palmě

Než začnu vyvíjet nějaký doplněk stravy, ptám se nejdřív sama sebe: S čím by moje tělo potřebovalo pomoct? Co potřebuju podpořit? Protože vlasům jsem dávala v životě občas dost zabrat, vznikl doplněk stravy Beautiful Hair Anna Brandejs. To abych jim poděkovala, že to se mnou vydržely a odměnila se jim ideální výživou, která jim pomůže rychle růst.

Doplněk stravy Beautiful Hair ANNA BRANDEJS má složení nadupané živinami a vitamíny. Jednotlivé ingredience přispívají zdraví vlasů a pomáhají, aby byly vyživené, pevné, husté a rychle rostly. Protože přesně tohle potřebuju. A vy určitě také. Z 11 účinných látek, které tvoří tento doplněk stravy, vám představím alespoň tři složky, abyste poznali, jak vašim vlasům pomáhají.

Omega-6 z pupalky dvouleté

Ze semen téhle rostlinky se lisuje vzácný olej, který obsahuje mastnou kyselinu Omega-6. Tu si tělo neumí samo vytvořit, proto ji musíme dodávat jinak, třeba v tabletkách. Olej z pupalky jsem v přípravku nemohla za žádnou cenu vynechat, protože pomáhá vlasům, aby narostly pěkně silné a zdravé.

Lopuch velký

Babky. Ty určitě znáte. Tyhle lopuchové kuličky se zachytávají - na oblečení, když vyrazíme do lesa. A naše babky zase věděly, že lopuch, a obzvlášť jeho kořen, pomáhá proti vypadávání vlasů. Navíc se má za to, že snižuje mastnotu pokožky. To znamená, že snadněji zvládnete i snížit počet mytí vlasů, jak se to povedlo mně.

Saw palmetto

Saw palmetto je palma se silnými střapatými listy. Ráda si představuji, že mi po ní narostou také takové krásné nezkrotné vlasy. Neodpustím si svoji slabost pro biochemii a vysvětlím, jak funguje. Snižuje totiž účinek enzymu, který zmenšuje vlasové kořínky. Čím slabší jsou kořínky, tím jemnější vlásky z nich vyrůstají, až nevyroste nic. Saw palmetto tedy pomůže téhle (doslova) pasece zabránit.

Do tobolek Beautiful Hair ANNA BRANDEJS jsem přidala ještě čtyři vitamíny, zinek, měď a selen, abych vlasům dodala co nejlepší výživu. Až je vyzkoušíte, nejspíš poznáte, že obsažené látky dělají moc dobře nejen vlasům, ale i nehtům a kůži. To je takový tajný bonus tohoto doplňku stravy.

Beautiful Hair ANNA BRANDEJS Beautiful Hair ANNA BRANDEJS Pecka pro vaše vlasy je nyní ještě účinnější! Beautiful Hair ANNA BRANDEJS je nejoblíbenější doplněk stravy na vlasy z naší nabídky. Nyní jsme jeho složení vylepšili a přidali dalších 5 aktivních látek. Zastavte stárnutí vlasů, jejich vypadávání, a dokonce šedivění a získejte konečně krásné a zdravé vlasy, o kterých sníte – s Beautiful Hair ANNA BRANDEJS! 1 190 Kč

S článkem souvisí tyto výrobky:

Beautiful Hair ANNA BRANDEJS
Pecka pro vaše vlasy je nyní ještě účinnější! Beautiful Hair ANNA BRANDEJS je nejoblíbenější doplněk
100% vegan
1 190 Kč
Skladem - ihned posíláme
Starší články:
Anna Brandejs: Proč beru doplňky stravy
Doplňky stravy ANNA BRANDEJS5.2.2020

Anna Brandejs: Proč beru doplňky stravy

Je to moje vášeň. A možná i závislost. Přiznám se, každý den sezobnu několik tabletek. Dělají mi moc dobře. Nebojte se, mluvím celou dobu o doplňcích stravy.

Mytí vlasů jednou za týden. Anna Brandejs vyzkoušela nový trend
Doplňky stravy ANNA BRANDEJS2.2.2020

Mytí vlasů jednou za týden. Anna Brandejs vyzkoušela nový trend

Když jsem před časem vylepšovala složení doplňku stravy Beautiful Hair Anna Brandejs, přemýšlela jsem, čím bych mohla svým vlasům pomoci ještě jinak. Narazila jsem na několik tipů, které jsem hned vyzkoušela na vlastní vlasy.

Jak si ženy ničí vlasy a jak z toho ven?
Doplňky stravy ANNA BRANDEJS1.2.2020

Jak si ženy ničí vlasy a jak z toho ven?

Zakladatelka značky doplňků stravy Anna Brandejs Anna Brandejs vypráví: "Mám velké štěstí. Příroda mi nadělila silné a husté vlasy. Jak se říká vlasy na tři hlavy. Přesto se mi už párkrát povedlo svoji kštici pořádně poničit. Samozřejmě ve snaze udělat pro sebe to nejlepší. Některé věci vlasům nesvědčí, i když to na první pohled vypadá jako skvělá péče."

Ani u kolagenu nezáleží na množství, ale kvalitě
Doplňky stravy ANNA BRANDEJS30.1.2020

Ani u kolagenu nezáleží na množství, ale kvalitě

COLLAGEN + 11 Anna Brandejs je určen těm z vás, kteří od doplňku stravy očekáváte skutečné výsledky. Mořský kolagen nejvyšší kvality spolu v kombinaci s dalšími 11 aktivními látkami dělají z COLLAGEN + 11 „nejnadupanější“ doplněk stravy pro omlazení pleti. Je sestaven tak, aby vaše tělo dokázalo využít maximum látek obsažených v každé tobolce a zároveň, abyste nekonzumovali nečistoty v podobě tuků, purinů, cukrů či dokonce zbytků antibiotik, jak je tomu u některých levných doplňků stravy.

Toto změní váš názor na doplňky stravy s kolagenem!
Doplňky stravy ANNA BRANDEJS29.1.2020

Toto změní váš názor na doplňky stravy s kolagenem!

Pokud chcete získat za své peníze maximální výsledek, posuzujte doplňky stravy nabízející mladší vzhled přísným metrem! Šanci by neměly získat produkty, které nenabízí nic jiného než „obrovské“ dávky látek, o jejichž původu se toho moc nedozvíte, stejně jako doplňky stravy, za které více než složení mluví vyretušované fotografie na obalu. Na co se naopak zaměřit?