Využijte dnes akční kód ANNA20 a získejte všechno nezlevněné zboží o 20 % výhodněji. Přivítejte s námi jaro a nakupte skutečně výhodně.

Hyalgen

Profesionální sérum pro radiofrekvenční omlazení pleti
Podpořte účinek radiofrekvenčního ošetření pleti sérem Hyalgen s obsahem unikátních nanočástic zlata s oligomery kyseliny hyaluronové. Vhodné je pro podporu omlazení pleti, redukci větších pooperačních jizev, jizev po traumatu i jizev po akné a celkové zpevnění kůže při radiofrekvenci.
Celý popis
100% vegan100% vegan
Prodej toho produktu skončil.

Podpořte omlazení pleti

Hyalgen je sérum speciálně určené pro využití s radiofrekvenčním omlazením oblasti obličeje a krku. Má synergický účinek s radiofrekvencí a viditelně vyhlazuje vrásky, nosoretní rýhy a celkově zvyšuje pevnost kůže. Množství nanočástic v jedné ampuli je přizpůsobené pro ošetření oblasti obličeje a krku. Obsahuje i další specifické látky pro omlazení pokožky, jako je glycerin, aminokyseliny, prolin, serin a arginin nebo šťáva z Aloe vera.

Nanočástice zlata s oligomery kyseliny hyaluronové

Při běžné radiofrekvenci dochází k tepelnému poškození kůže, které poté vede k novotvorbě kolagenu. Aplikace séra Hyalgen, jehož hlavní aktivní látkou jsou nanočástice zlata s oligomery kyseliny hyaluronové, ale novotvorbu kolagenu urychluje a navyšuje účinek radiofrekvence. Zkracuje také dobu, za jakou ošetření přináší viditelné výsledky. Nanočástice zlata obalené kyselinou hyaluronovou mají unikátní schopnost aktivovat receptor CD44 kožních buněk. Ten je zodpovědný za produkci kyseliny hyaluronové, kolagenu a elastinu. Zároveň absorbují elektromagnetické záření, které je ohřívá a zvýrazňuje jejich účinek.

Účinek fotosenzitivní nanotechnologie potvrzuje klinická studie

Bylo klinicky prokázáno, že nanočástice pokryté oligomery kyseliny hyaluronové mají synergický efekt při společném použití s radiofrekvencí, kdy urychlují výsledky záření a zvyšují jeho účinnost. Vlastní klinická studie byla provedena pod dohledem Dr. Jorgeho Gavirii z Istitutu Fotomedicíny, Centro Médico Teknon v Barceloně. Biopsie odebrané po ošetření navíc prokazují, že nanočástice jsou během 24 hodin po aplikaci z organismu kompletně eliminovány, nehrozí proto, že by se v kůži hromadily.

Profesionální sérum s nanočásticemi

Gold thioethylamino hyaluronic acid/ nanočástice zlata s oligomery kyseliny hyaluronové:
Patentovaná nanotechnologie částic zlata, které na sebe vážou oligomery kyseliny hyaluronové.

Tokoferoly (vitamín E):
Vitamín E je silný antioxidant, který pleť chrání před poškozením volnými radikály, vedle toho navyšuje hydrataci pleti a podporuje její regeneraci.

Aminokyseliny (serin, prolin a arginin):
Pro lepší hydrataci a výraznější zpevnění pleti.

Glycerin:
Zvlhčující látka, která zajišťuje, aby byla pokožka hydratovaná a svěží.

Na obličej a dekolt stačí jediná ampulka

  • Jedna ampule je určena pro jedno ošetření obličeje a krku
  • Celý obsah ampulky naneste a vmasírujte až do úplného vstřebání
  • Proveďte radiofrekvenční ošetření s aplikací běžně používaného vodivého gelu nebo glycerinu

Bez škodlivých látek a bez testování na zvířatech

Žádné produkty Endor neobsahují parabeny, průmyslové konzervační látky, umělá barviva, emulgátory a agresivní povrchově aktivní látky, pesticidy, mutagenní nebo reprotoxické látky, alkoholy dráždivé pro kůži, sulfidy, formaldehydy, nitrosaminy, butylovaný hydroxytoluen, methylisothiazolinon a další. Žádný z výrobků není testován na zvířatech.