Velikost balení: 90 kapslí

Omega 3+3 ANNA BRANDEJS

Doplněk stravy pro srdce a cévy

Tento produkt je určený pro všechny, kteří si uvědomují důležitost zdravého stárnutí srdce, cév, mozku a zraku, dávají přednost přírodnímu řešení a chtějí pro sebe udělat maximum. Obsahuje vysokou dávku omega 3 mastných kyselin + 3 silné rostlinné extrakty - tzv. polyfenoly, které přispívají k ochraně cév před oxidací krevních tuků a tím k poškození, nebo ucpání cév.

Celý popis
Zvolte více kusů a ušetříte
Cena: 1 490 Kč
Skladem - ihned posíláme

Omega 3 mastné kyseliny EPA a DHA

Rybí tuk byl od dávných časů ceněn jako zdraví prospěšná látka. Vědci zjistili, že za blahodárný účinek rybího tuku jsou odpovědné hlavně 2 látky, které rybí tuk obsahuje a to omega 3 mastné nenasycené kyseliny EPA a DHA. Omega 3 + 3 patří mezi produkty s nejvyšším obsahem omega 3 mastných kyselin, a to v celkové hodnotě 500 mg na denní dávku (4 tobolky denně). Omega 3 mastné kyseliny hrají klíčovou úlohu v celé řadě životních procesů v lidském těle, od regulace krevního tlaku a krevní srážlivosti až po zvyšování imunity při zánětech v těle. Obvyklé uplatnění nacházejí při podpoře kardiovaskulárního zdraví. Tyto kyseliny si tělo neumí samo vyrábět, proto je nutné je konzumovat ve stravě, například pravidelnou konzumací ryb jako je losos, pstruh, makrela, tuňák. V případě, že nekonzumujete ryby 2-3 krát týdně, je vhodné zvážit příjem těchto látek v podobě doplňku stravy.

Klíčové zdravotní přínosy:

  • EPA a DHA přispívají k normální funkci srdce
  • EPA a DHA přispívají k udržení normálního tlaku
  • DHA přispívá k udržení normální činnosti mozku a zraku a podporuje duševní vitalitu

Při sestavování našeho doplňku jsme se nezastavili jen u omega 3 mastných kyselin, ale pokračovali jsme dále a přidali k nim i patentovaný extrakt z listů olivovníku - BENOELA® . Listy olivovníku byly po staletí využívány v tradiční medicíně při problémech s vysokým krevním tlakem, ateroskleróze (zkornatěné cévy), diabetu apod. Extrakt z listů olivy – Benolea® obsahuje vysoký obsah zdraví prospěšných polyfenolů a je standardizovaný na 16-24 % oleuropeinu (polyfenol). Polyfenoly z olivovníků chrání tuky v cévách před oxidací a tím před usazováním zoxidovaného cholesterolu na stěnách cév, který může tvořit tzv. aterosklerotické pláty, zužovat cévy a tím přispívat k vysokému krevnímu tlaku.

Z plodů olivy jsme do našeho doplňku přidali další skvělý přírodní extrakt standardizovaný na 10 % hydroxytyrosolu (polyfenol), který má mohutnou antioxidační funkci. Hydroxytyrosol má 15x vyšší antioxidační kapacitu, než je tomu u zeleného čaje a 3x vyšší než je tomu u Koenzymu Q10. Antioxidační funkce znamená, že daná látka chrání krevní tuky před oxidací a tím před ucpávaní cév zoxidovaným tukem a navíc pomáhá v celém těle neutralizovat volné radikály, což jsou toxické látky, které, poškozují obaly buněk i buněčnou DNA a spouštějí v těle chorobné procesy a přispívají k předčasnému stárnutí organismu.

Schválené zdravotní tvrzení:

  • Polyfenoly z olivovníku přispívají k ochraně krevních lipidů před oxidativním stresem

Poslední a neméně důležitou látkou v doplňku stravy Omega 3+3 ANNA BRANDEJS je výtažek z hroznových jadérek , který je standardizovaný na 30 % proanthokyanidinů. Proanthokyanidiny jsou polyfenoly, které svými antioxidačními vlastnostmi jsou považovány za účinnější než vitaminy C, nebo E. Jsou to přírodní látky, které chrání tělesné buňky před poškozením nestabilními molekulami kyslíku, jimž říkáme volné radikály. Předpokládá se, že tyto látky mají pozitivní vliv na stav krevních cév a že můžou snižovat riziko srdečních a mozkových příhod, ale zároveň i posilovat křehké vlásečnice. Proto ho mnozí odborníci považují za prospěšný doplněk stravy při téměř všech typech cévní nedostatečnosti. Výtažek z hroznových jader pomáhá uchovávat a zesilovat kolagen v kůži.

Na vašem srdci, cévách, mozku a zraku nám záleží!

Pečujte o ně pomocí čistých přírodních látek v podobě Omega 3 + 3 ANNA BRANDEJS, který nabízí chytrou kombinaci látek z olivovníku, hroznů a rybího tuku. 4 tobolky denně je to, co vaše tělo potřebuje, aby dostalo látky, které vám pomohou zlepšit kvalitu vašeho života.

Aktivní látka2 tobolky4 tobolky% RHP
Rybí olej prášek (Omega 3)250 mg500 mg*
z toho EPA (kyselina eikosapentaenová)125 mg250 mg*
z toho DHA (kyselina dokosahexaenová)70 mg140 mg*
Benolea® (extrakt z olivových listů, standardizovaný na 16-24 % oleuropeinu250 mg500 mg*
Extrakt z plodů olivy (hydroxytyrosol 10 %)25 mg50 mg*
Extrakt z plodů hroznů standardizovaný na 30 % proanthokyanidinů25 mg50 mg*

*RHP (referenční hodnota příjmu) není stanovena

Doplněk stravy

  • 90 tobolek
  • Dávkování: 2-4 tobolky během jídla, rozdělit na ráno a večer. 4 tobolky denně poskytují maximální účinek.
  • Skladování: Uchovávejte na suchém a chladném místě od 5°C–20 ° C. Nevystavujte přímému slunci.
  • Upozornění: Uchovávejte mimo dosah dětí. Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Není náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování.