Velikost balení: 150 kapslí

Collagen+11 ANNA BRANDEJS

Pro krásnou a zdravou pokožku i podporu imunity

Zdokonalte svou pleť zevnitř s Collagen+11 ANNA BRANDEJS s nejčistším rybím kolagenem a patentovanými Ceramosidy. Světově unikátní složení navrhla sama Anna Brandejs. Doplněk stravy napomáhá vyhlazení vrásek, rozjasnění a zjemnění pleť až o 63 %.

Celý popis
Původní cena: 1 880 Kč
Ušetříte: 376 Kč (20%)
Cena: 1 504 Kč
Skladem - ihned posíláme

Pro zmírnění vrásek, lepší elasticitu pleti i její hydrataci nestačí používat jen kvalitní kosmetiku, pleť je třeba vyživovat i zevnitř. Vyberte si doplněk stravy Collagen+11 ANNA BRANDEJS, který podpoří krásu pleti díky nejkvalitnějšímu rybímu kolagenu a dalším 11 aktivním látkám, které se vzájemně podporují ve svém účinku pro nejlepší vliv na pleť. Kromě toho čtyři z nich (vitamín C, vitamín D, zinek, měď) přispívají i ke správnému fungování imunity. 

Kdo je Anna Brandejs? Kdo je Anna Brandejs? Nová značka doplňků stravy ANNA BRANDEJS nese jméno své zakladatelky.

Collagen+11 ANNA BRANDEJS obsahuje v 1 tobolce jako hlavní aktivní látku 500 mg hydrolyzovaného mořského kolagenu. V denní dávce organismu dodáte až 2 500 mg mořského kolagenu typu l ve formě kolagenových peptidů, dipeptidů a tripeptidů. Díky tomu se dobře vstřebává skrz tenké střevo do organismu, a v kůži může dobře působit. U Collagen+11 tak nehrozí, že budete polykat tobolky, které z větší části projdou vaším trávicím traktem a celým organismem bez využití.

Rybí kolagen obsažený v Collagen+11 ANNA BRANDEJS má maximální možnou čistotu. V doplňku stravy tedy nenajdete směs tuků, cukrů, purinů či dokonce pozůstatků antibiotik. Jeho účinky navíc prokazují klinické testy1), v nichž účastníci po 12 týdnech popisovali:

  • zpevnění kůže o 26,6 %
  • sjednocení barevného tónu pleti o 15 %
  • rozjasnění pleti o 10 %

Rybí kolagen Naticol®:
Získává se z vysoce kvalitních syrových rybích kůží specifickou enzymatickou hydrolýzou. Díky procesům demineralizace a filtrace má 100% čistotu, která je na trhu s doplňky stravy unikátní.

FAQ na téma COLLAGEN + 11 Anna Brandejs FAQ na téma COLLAGEN + 11 Anna Brandejs Nejčastěji kladené otázky a odpovědi.

Ceramosidy:
Patentované fytoceramidy získávané z pšeničných klíčků zvyšují obsah důležitých ceramidů v pleti. Obnovuje se díky tomu její ochranná bariéra, zlepšuje se hydratace a její zdraví celkově. Podle klinických studií2) dochází ke zlepšení stavu již po 2 týdnech užívání:

  • lepší hydratace o 23 % po dvou týdnech, po 60 dnech dokonce o 36 %
  • méně šupinek na pleti a úleva od pnutí u 75 % účastníků
  • redukce vrásek o 9 % po 2 týdnech, po 60 dnech o 19 %
  • lepší elasticita pleti o 15 % po 2 týdnech, po 60 dnech o 36 %
  • zjemnění pleti o 63 % po 60 dnech

Extrakt z granátového jablka:
Svými antioxidačními schopnostmi napomáhá k hydrataci kůže a zpomalování stárnutí pleti i celého organismu.

Vitamín C:
Přispívá k udržení normální funkce imunitního systému, k normálnímu energetickému metabolismu, normální činnosti nervové soustavy.

Kyselina hyaluronová:
Chrání kůži před zevními vlivy. Udržuje pokožku a tkáně pevné a pružné. Vyhlazuje starší vrásky a oddaluje vznik nových, stejně tak výrazně koriguje problémové projevy pleti.

Vitamín D:
Podílí se na procesu dělení buněk, pomáhá udržovat buňky zdravé. přispívá k udržení normálního stavu kostí, přispívá k normální funkci imunitního systému.

Vitamín E:
Přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem.

Zinek:
Napomáhá zachování normálního stavu vlasů, nehtů, pokožky, je pomocníkem v ochraně buněk před oxidativním stresem.

Vitamín B5:
Přispívá k normálnímu energetickému metabolismu, přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání, přispívá k normální mentální činnosti.

Lykopen

Měď:
Přispívá k udržení normálního stavu pojivových tkání a ochraně buněk před oxidativním stresem. Přispívá k normální pigmentaci vlasů, k normálnímu přenosu železa v těle, k normální pigmentaci pokožky.

Vitamín B7:
Přispívá k udržení normálního stavu vlasů

Aktivní látkaMnožství v 5 tobolkách (denní dávka)% RHP
Rybí kolagen2500 mg*
Extrakt z granátových jablek (extrakt ze semen 40%)500 mg*
Vitamin C (kyselina L - askorbová)200 mg250
Extrakt z pšeničných semen (Ceramosidy)30 mg*
Kyselina hyaluronová25 mg*
Vitamín D0,025 mg500
Vitamín E (tokoferol)12 mg100
Zinek (glukonan zinečnatý)10 mg100
Vitamín B5 (kyselina pantotenová)6 mg100
Lykopen5 mg*
Měď 1 mg100
Vitamín B7 (biotin)50 mcg100

 *RHP (referenční hodnota příjmu) není stanovena

  • Bez laktózy
  • Bez lepku
  • Bez cukru
  • Bez aspartamu
     
  • Užívejte 5 tobolek denně při jídle (3 tobolky ráno a 2 večer)
  • Balení obsahuje 150 kapslí (hmotnost obsahu: 116,7 g

Výrobek není vhodný pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není náhradou pestré stravy. 

Klinické studie

1) Duteil, L., Queille-Roussel, C., Maubert, Y., Esdaile, J., Bruno-Bonnet, C., Lacour J.-P. Specific bioactive natural type 1 collagen peptides oral intake reverse skin aging signs in mature women. Journal of Aging Research & Clinical Practice 2016 ; 5(2): 84 - 92

2) Bizot, V., Cestone, E., Michelotti, A., Nobile, V. Improving Skin Hydration and Age-related Symptoms by Oral Administration of Wheat Glucosylceramides and Digalactosyl Diglycerides: A Human Clinical Study. Cosmetics 2017; 4, 37

Studie zašleme na vyžádání.

Collagen+11 ANNA BRANDEJS Collagen+11 ANNA BRANDEJS Zdokonalte svou pleť zevnitř s Collagen+11 ANNA BRANDEJS s nejčistším rybím kolagenem a patentovanými Ceramosidy. Světově unikátní složení navrhla sama Anna Brandejs. Doplněk stravy napomáhá vyhlazení vrásek, rozjasnění a zjemnění pleť až o 63 %. 1 504 Kč