Velikost balení: 200 ml

Pure Cleansing Milk Endor

Čisticí mléko

Čisticí mléko Pure Cleansing Milk Endor pleť dokonale zbaví nečistot i přebytečného kožního mazu, stejně jako make-upu, ale zároveň příjemně hydratuje a nedráždí ani nejcitlivější typy pleti. Už nikdy nezažijete po odlíčení a čistění pleti nepříjemné pnutí a svědění!

Celý popis
100% vegan100% vegan
Cena: 800 Kč
Skladem - ihned posíláme

Jemné čištění pokožky

Pure Cleansing Milk Endor účinně, a zároveň jemně odstraňuje make-up, přebytečný kožní maz a další nečistoty. Kromě toho je obohacené o látky, které obnovují rovnováhu kožních lipidů, a tím zamezují transepidermální ztrátě vody a vysoušení pleti po čištění. Bylinné extrakty pokožku během čištění vyživují a podporují její regeneraci a zklidnění.

Čisticí mléko pro všechny typy pleti

Před aplikací sér či krémů je třeba pleť připravit na příjem aktivních látek z nich. Její čištění je proto důležité. Některé čističe pleti však mohou být příliš agresivní a pleť vysušovat. Pure Cleansing Milk Endor bylo nicméně speciálně vyvinuté tak, aby nedráždilo ani nejcitlivější typy pleti.

  • Odstraňuje nečistoty, make-up a kožní maz
  • Hydratuje
  • Podporuje regeneraci pleti
  • Zklidňuje pleť

Obnovuje rovnováhu pleti

Mandlový olej:
Olej bohatý na nenasycené mastné kyseliny obnovuje rovnováhu pleti a obsah kožních lipidů. Pleť je díky tomu hydratovaná a svěží.

Včelí vosk:
Působí antioxidačně a zvlhčuje pleť.

Bisabolol:
Esenciální olej získávaný z heřmánku se zjemňujícím a zklidňujícím účinkem.

Extrakt z vilínu, měsíčku, heřmánku, slézu, máty a řebříčku:
Bylinné extrakty zklidňují a zjemňují citlivou pleť a podporují její regeneraci a epitelizaci.

Aplikujte jemnou masáží

  • Pure Cleansing Milk Endor aplikujte jemnou masáží po celém obličeji a zaměřte se tam, kde může být nejvíce nečistot. Poté jej odstraňte čistícím ručníkem, žínkou.
  • Obsah balení je 200 ml.