Velikost balení: 4 produkty

The CSA Kit Retinal Edition

Sada silných produktů na omlazení pleti

Dodržujete již zásady protivráskové filozofie CSA, ale rádi byste přesedlali na silnější verze účinných produktů s vitamínem A? Vyzkoušejte The CSA Kit Retinal Edition, který obsahuje  antioxidační sérum s vitamínem C a retinalové sérum namísto retinolového pro večerní péči o pleť.

Celý popis
100% vegan100% vegan
Prodej toho produktu skončil.

The CSA Kit Retinal Edition

Balíček produktů The CSA Kit Retinal Edition je ideálním krokem kupředu pro každého, kdo má již zkušenosti se středně silnými séry s obsahem vitamínu A a chtěl by o něco pozvednout svoji anti-agingovou péči o pleť. Kromě toho, že si v balíčku můžete vyzkoušet silnější produkt, navíc ušetříte oproti tomu, kdybyste jednotlivé produkty kupovali samostatně.

Čtyři produkty v balíčku

CSA Philosophy Kit Advanced Edition obsahuje čtyři základní produkty: gel na čištění pleti Surface Radiance Cleanse (40 ml), antioxidační sérum C-Tetra (30 ml), denní ochranný krém Advanced Day Total Protect (50 ml) a noční retinalové sérum Crystal Retinal 3 (30 ml).

Surface Radiance Cleanse (40 ml)

Dodejte své pleti mladistvý jas během každého čištění s gelem Surface Radiance Cleanse, který je obohacený kyselinami mandlovou, mléčnou a salicylovou. Pleti poskytuje tento čistič s citrusovou vůní jemnou dvojitou exfoliaci s AHA a BHA kyselinami, díky které vyhlazuje, čistí a osvěžuje pokožku.

SURFACE RADIANCE CLEANSE SURFACE RADIANCE CLEANSE Osvěžující čisticí produkt, který jemně obnovuje povrch pleti díky komplexu látek podporujících exfoliaci, vás zbaví rozšířených pórů a vyčistí vaši pleť. Odstraní i první známky stárnutí problematické pleti. Pleť je po aplikaci zjemněná, rozzářená a pročištěná bez pocitu suchosti či pnutí. Užijte si dvojí exfoliační sílu AHA a BHA kyselin a extraktů z citrusových plodů a mangostanu. 720 Kč

C-Tetra (30 ml)

Lehké hydratační sérum stojí na antioxidační síle vitamínu C a vitamínu E. Rozjasňuje a vyhlazuje pleť, chrání před poškozením volnými radikály a redukuje viditelné známky jejího stárnutí. Vůně po sladkém pomeranči povznáší smysly, a je tak skvělým startem vaší ranní péče o pleť. Rychle se vstřebává do pleti, kterou zanechává jemnou a mladistvě zářící. Hlavní účinnou látkou je super stabilní forma vitamínu C, tetrahexyldecyl askorbát, která stimuluje produkci kolagenu, čímž redukuje jemné rýhy a vrásky.

C-TETRA SERUM C-TETRA SERUM Antioxidační sérum s vitamínem C a vitamínem E C-TETRA pleť chrání před stárnutím a redukuje jeho viditelné projevy, jako jsou vrásky, jemné linky, povolení kontur nebo nadměrná pigmentace. Redukuje také začervenání pokožky, sjednocuje její barevný tón a zlepšuje její strukturu. Ideální je též coby součást protivráskové filozofie CSA. 1 170 Kč

Advanced Day Total Protect (50 ml)

Tento pečující krém přímo nabitý ochrannými technologiemi obnovuje přirozenou hydrataci pleti, která získává zdravý a mladistvý vzhled. Obsažená SPF 30 a 5* UVA v tomto denním krému zajišťuje ochranu pleti před širokým spektrem záření a dalšími poškozeními a působí preventivně proti jejímu stárnutí. Advanced Day Total Protect pleť zanechává nemastnou a připravenou na aplikaci make-upu.

ADVANCED DAY TOTAL PROTECT ADVANCED DAY TOTAL PROTECT ADVANCED DAY TOTAL PROTECT zvládne všechno – maximální ochranu pleti, hydrataci i omlazení. Nic víc nepotřebujete, o všechno se postará tento denní krém s SPF 30 a pětihvězdičkovou UVA ochranou a dalšími aktivními látkami. Vaše pleť bude dokonale chráněná a vyživená. 1 780 Kč

Crystal Retinal 3 (30 ml)

Maximalizujte účinky své večerní péče o pleť. Pro redukci vrásek a jemných rýh stačí se sérem Crystal Retinal 3 pouhé čtyři týdny. Obsažený retinaldehyd navyšuje vlastní tvorbu kolagenu v kůži a urychluje její buněčnou obnovu. Inovativní složení stojí na klasických benefitech retinolu, tedy anti-ageingu, rozjasnění a pročištění pleti, k nimž v pleti dochází 11x rychleji, ovšem bez rizik výraznějšího podráždění. Oproti retinolu totiž retinaldehyd vyžaduje pouze jednokrokovou konverzi na aktivní formu vitamínu A kyselinu retinovou. Aktivní látka je nicméně v séru enkapsulovaná, což zajišťuje jak minimální podráždění, tak výjimečnou stabilitu a rovnoměrnou absorpci do kůže v průběhu noci. Broskvově oranžové krémové sérum se rychle vstřebává do pokožky, kterou zanechává vyživenou, hydratovanou a zjemněnou. Příjemné aroma vanilky a fazolí tonka je ideální pro večerní zklidnění smyslů. 

CRYSTAL RETINAL 3 CRYSTAL RETINAL 3 Vitamín A je jednou z nejoblíbenějších látek pro péči o pleť. Působí proti pupínkům, zpomaluje stárnutí pleti a redukuje pigmentace. Jestliže s ním dosud nemáte zkušenosti, stabilní noční sérum CRYSTAL RETINAL 3 s 0,03% enkapsulovaným retinaldehydem pro vás bude to pravé. 1 480 Kč

Ráno i večer ve společnosti CSA

Ráno pleť vyčistěte Surface Radiance Cleanse a naneste sérum C-Tetra s vitamínem C, po jeho vstřebání denní krém Advanced Day Total Protect pro celkovou ochranu pleti a prevenci jejího stárnutí. Večer pleť opět vyčistěte Surface Radiance Cleanse a aplikujte krémové sérum Crystal Retinal 3.