Balíček Krystalová královna

Crystal Queen
Vydejte se do pohádkové říše s balíčkem Krystalová královna od Medik8 a nechte svoji pleť zářit s nejoblíbenějšími produkty od Medik8 – micelární pěnou, hydratačním sérem, retinalovým sérem a jílovou maskou. Vše nádherně zabalené v ručně vyráběných krabičkách, které vypráví příběh Krystalové královny.
Celý popis
100% vegan100% vegan
Prodej toho produktu skončil.

Kompletní péče pro omlazení a čištění

Balíček Krystalová královna od Medik8 omladí pleť, která bude viditelně zjemněná a nádherně zářivá. Najdete v něm vše, co pro péči o pleť potřebujete, od čištění až po noční sérum s vitamínem A, a navíc ušetříte oproti tomu, kdybyste si produkty pořizovali samostatně.

Čištění micelární pěnou Micellar Mousse (40ml)

Nejprve se nechejte hýčkat při čištění pleti krémovou micelární pěnou Micellar Mousse (40 ml), která pleť během čištění zároveň hydratuje díky obsahu olivového oleje, glycerinu a extraktu z moringy. Už žádné pnutí či svědění pleti po čištění. Micellar Mousse není klasický micelární produkt – voda, ale posouvá koncept micelární vody o něco dále. Její luxusní krémová textura odstraňuje z pleti make-up a nečistoty mnohem rychleji než běžné micelární vody či pěnové čističe pleti. A i když si poradí i s dlouho držícím make-upem, vůči pleti zůstává jemná. Navíc se z pleti smývá, čímž minimalizuje potenciální nežádoucí negativní projevy, které se někdy pojí s používáním klasických nesmývacích micelárních vod.

Jílová pleťová maska Natural Clay Mask (30 ml)

Vedle klasického každodenního čištění balíček obsahuje také jílovou masku Natural Clay Mask (30 ml) určenou pro dočištění pleti zhruba jednou týdně. Tmavě šedá maska je bohatá na přírodní jíly kaolin a bentonit, díky nimž jemně detoxikuje pokožku a dodává jí svěží vzhled, zatímco zmatňuje a působí jako prevence černých teček a rozšířených pórů. Pleť je po aplikaci hloubkově vyčištěná, kožní lipidy jsou v rovnováze a rozšířené póry viditelně zjemněné a stažené. Tím, že brání ucpávání pórů, obsažené přírodní jíly napomáhají minimalizovat vznik akné. Zejména účinný je v tomto ohledu bentonit, který navíc působí antibakteriálně a redukuje výskyt bakterií způsobujících v pleti záněty.

Hydratace gelovým sérem Hydr8 B5 (15 ml)

V dalším kroku péče pro křišťálově krásnou pleť pokožku osvěžte a dodejte jí hydrataci s klasickým sérem Hydr8 B5 (15 ml) s obsahem kyselin pantotenové a hyaluronové, díky kterému bude pleť dokonale zásobená vláhou, vypnutá a šťavnatá. Hydr8 B5 je tradičně jedním z nejoblíbenějších produktů od Medik8. Není se čemu divit. Pleť je okamžitě hydratovaná, osvěžená a zjemněná, prostě šťavnatá a k nakousnutí. Nemějte obavy, že budete mít pleť po aplikaci Hydr8 B5 mastnou či lesklou, lehké gelové sérum pleť rychle vstřebává bez nepříjemných lepkavých pocitů či mastných stop.

Crystal Retinal 3 pro omlazení (30 ml)

Balíček Krystalická královna obsahuje také jeden z bestsellerů s vitamínem A, noční sérum Crystal Retinal 3 (30 ml). Jeho hlavní aktivní látkou je retinaldehyd, forma vitamínu A, která je ještě účinnější a rychlejší než tolik oblíbený retinol. Retinaldehyd čili retinal stimuluje podobně jako retinol v pleti produkci kolagenu a urychluje obnovu kůže na buněčné úrovní. Výsledkem je pevnější pleť a její obnovené kontury, vyhlazení vrásek a jemných rýh. S pravidelným používáním se sjednocuje barevný tón pleti, která je rozjasněná a získává dokonalý vzhled. A navíc snižuje výskyt bakterie P. Acnes zodpovědné za pupínky a další projevy akné. Každé ráno po aplikaci Crystal Retinalu od Medik8 se budete budit s krásnější pletí.

Balíček je inspirován pohádkou a vzpomínkami na dětství. Unikátní jsou také samotné balíčky, které jsou ručně vyráběné a jako leporelo vypráví příběh pohádky. Vypadají tak krásně a luxusně, že nebudete potřebovat ani balicí papír, a dokonce ani visačky. Na každém balíčku najdete totiž věnování od srdce, které stačí jen vyplnit.

Chcete se o produktech dozvědět více? 

MICELLAR MOUSSE MICELLAR MOUSSE Pne či štípe vaše pleť po odlíčení? Se smývací micelární pěnou MICELLAR MOUSSE se vám to už nikdy nestane. Díky obsahu olivového oleje, extraktu z moringy olejodárné a glycerínu pleť hydratuje, zklidňuje, ale zároveň dokonale zbavuje nečistot i make-upu. 780 Kč

Natural Clay Mask Natural Clay Mask Doplňte svoji péči o problematickou pleť o intenzivní jílovou masku, která redukuje póry, odstraňuje nečistoty a pročišťuje pleť. Natural Clay Mask zanechá vaši pleť svěží, zářivou a hebkou, a zároveň ji zmatňuje. 960 Kč

Hydr8 B5  - hydratační sérum Hydr8 B5 - hydratační sérum Oblíbené sérum nyní v novém, kulatém balení. Potřebujete své pleti dodat vláhu? Spolehněte se na tento lehký gel. Díky kyselině hyaluronové a kyselině pantotenové bude pleť vyhlazená a chráněná. 1 350 Kč

CRYSTAL RETINAL 3 CRYSTAL RETINAL 3 Vitamín A je jednou z nejoblíbenějších látek pro péči o pleť. Působí proti pupínkům, zpomaluje stárnutí pleti a redukuje pigmentace. Jestliže s ním dosud nemáte zkušenosti, stabilní noční sérum CRYSTAL RETINAL 3 s 0,03% enkapsulovaným retinaldehydem pro vás bude to pravé. 1 480 Kč

Jaká je pohádka o krystalové královně?

Bylo nebylo, žil kdysi v jedné daleké zemi král, a ten měl tři dcery. Dcery dobře věděly, že až jednou vyrostou, královnou se může stát pouze jedna z nich. Jednoho dne, když nadešel správný čas, požádal král své dcery, aby vystoupaly na nejvyšší horu. Na vrcholku té hory měly navštívit starého moudrého lékárníka a požádat jej o elixír, po němž by královna měla po celý život krásnou pleť. Nejstarší z králových dcer byla velmi sečtělá a byla přesvědčena, že ví všechno nejlépe. Nedbala otcova příkazu a rozhodla se jít na místní bleší trh, kde koupila lektvar proti vráskám.

Prostřední dcera našla podél cesty různé byliny a také už nešla dál, jak žádal otec. Začala si sama vyrábět vlastní mast. Nejmladší dcera však neumdlévala a vytrvale stoupala do kopce, až došla na vrcholek hory. Byla velmi unavená, ale zároveň se těšila na setkání s lékárníkem. Moudrý stařec princezně ukázal lahvičku s elixírem broskvové barvy. Varoval ji však, že tento elixír je příliš silný a že musí najít způsob, jak jej spoutat a uzavřít do vzácného krystalu, aby mohla využít jeho blahodárnou sílu. Řekl jí také, že by elixír měla užívat opatrně a postupně po dávkách; taková byla síla účinku této vzácné tekutiny.

Princezna do písmene uposlechla rad moudrého lékárníka, vrátila se do království a noc co noc neúnavně pracovala na uzavření elixíru do krystalu. Když se jí to konečně podařilo, srdce jí zaplesalo radostí. Byla tak šťastná, že rozdala uzavřený elixír všem lidem v království a svůj výtvor nazvala „Crystal Retinal“. Lidé byli šťastni, že mají zase krásnou pleť, což jim zvýšilo sebevědomí, těšili se na budoucnost a celé království vzkvétalo.

Nejmladší ze sester usedla na trůn a vládla jako královna. Když dosáhla věku 1000 let, proměnila se v krystal a zůstala tak zvěčněna pro celé království, které ji velebilo a vážilo si jí za vše dobré, co vykonala pro lid.