Velikost balení: 15 ml

ADVANCED DAY EYE PROTECT

Denní oční krém
Hydratační krém na jemnou oblast kolem očí, který zároveň redukuje vrásky a chrání jemnou kůži před slunečním, infračerveným a modrým zářením, stejně jako znečištěním a glykací. Vedle vrásek vás zbaví také otoků a kruhů pod očima. Víc vaše oční okolí nepotřebuje!
Celý popis
100% vegan100% vegan
V těhotenství a při kojeníV těhotenství a při kojení
* Produkt neobsahuje aktivní látky, které by mohly být během těhotenství a při kojení potenciálně rizikové. Přesto doporučujeme používání produktu konzultovat s Vaším ošetřujícím lékařem.
Cena: 1 220 Kč
Skladem - ihned posíláme

Nejlepší oční krém oceněný v zahraničí 

ADVANCED DAY EYE PROTECT je hydratační anti-ageing denní oční krém určený pro každodenní použití. Vhodný pro ty, kdo hledají efektivní oční krém proti vráskám, který hydratuje a chrání citlivou oblast kolem očí před negativními vlivy, které na ni působí. Chrání kůži před glykací, redukuje následky UV záření a dalších typů záření a znečištění. Pomáhá zlepšovat vzhled jemných vrásek a rýh a snižovat výskyt tmavých kruhů pod očima a případných otoků kolem očí.

"Předchůdce" produktu ADVANCED DAY EYE PROTECT, tedy Hydr8 Eye 360 SPF 30, vyhrál prestižní ocenění v anglické Pure Beauty Awards.

Pro omlazení očního okolí

  • Redukce jemných vrásek a rýh
  • Hydratace pokožky
  • Redukce tmavých kruhů pod očima a otoků
  • Kombinuje všechny potřebné kroky pro správnou péči o oční okolí: hydratace, korekce, prevence

Oční okolí chráněné před UV

V očním krému ADVANCED DAY EYE PROTECT vedle SPF 30 najdete také 5* UVA ochranu a technologie zamezující poškození pleti modrým světlem, infračerveným zářením, glykací a znečištěním. Obsažené antioxidanty účinné brání poškození kůže volnými radikály.

Ochrana před modrým světlem a znečištěním

Nejen UV paprsky škodí. Také modré světlo, které má podobnou délku jako ultrafialové záření, pleti nesvědčí. Podle mnohých studií ji poškozuje dokonce stejně jako sluneční paprsky, kdy je příčinou poškození kůže volnými radikály. Způsobovat tak může nejen vrásky, ale i nadměrnou pigmentaci. ADVANCED DAY EYE PROTECT před modrým světlem, které vyzařují především elektronické obrazovky, nicméně pleť chrání díky extraktu ze semen kakaovníku pravého. Příčinou poškození pleti a jejích vrásek může být i znečištění, jako drobné částice v ovzduší, ozón, nebo cigaretový kouř či smog. To vše může při kontaktu s pletí vyvolat produkci volných radikálů, které kůži ve větším množství poškozují. ADVANCED DAY EYE PROTECT tomuto poškození brání díky extraktu z moringy, který nad pokožkou utváří ochranný štít bránící volným radikálům ve škodlivé aktivitě.

Vrásky z cukru

Pleť může poškozovat i glykace. Tu způsobuje nahromadění cukrů zkonzumovaných ve stravě, které se posléze navazují na kolagenní a elastinová vlákna. Utváří tak tzv. produkty pokročilé glykace (A.G.E.). Výsledkem je poškození kolagenu a elastinu a narušení buněčné obnovy kůže, což vede k povolení pleti a jejímu viditelnému stárnutí. ADVANCED DAY EYE PROTECT obsahuje karnosin, který brání navázání cukrů na kožní bílkoviny, a tím podporuje zachování mladistvého vzhledu pleti.

Infračervené paprsky pleti neprospívají

Infračervené záření je sluneční elektromagnetické záření s vlnovou délkou větší než viditelné světlo, které může vyvolávat degradaci molekul kolagenu, což vede ke zhrubnutí pokožky a vzniku jemných linek a vrásek. Karnosin v krému ADVANCED DAY EYE PROTECT však chrání kolagen i před tímto typem poškození.

Složení proti otokům pod očima

Hesperidin:
Pomáhá snížit výskyt otoků pod očima

Kofein:
Zvyšuje mikrocirkulaci krve; pomáhá snižovat výskyt otoků a tmavých kruhů pod očima

„Céčko“ a kyselina hyaluronová pro oční péči 

Vitamín C (Tetrahexyldecyl Ascorbate): 
Antioxidant, který bojuje s volnými radikály a redukuje viditelné známky stárnutí.

Kyselina hyaluronová:
Látka s velkou schopností vázat na sebe vodu, dodává dlouhodobou hydrataci očnímu okolí.

Ochrana před ultrafialovým, infračerveným a modrým světlem

UVA/UVB filtry:
Poskytují vysokou širokospektrální ochranu proti UV záření a jsou 100% fotostabilní a bezpečné pro použití v oblasti očního okolí.

Extrakt ze semen kakaovníku pravého:
Extrakt chránící pleť před škodlivým vlivem modrého záření, který neutralizuje volné radikály a zároveň podporuje produkci kolagenu.

Znečištění ani glykace vám vrásky dělat nemusí

Karnosin: 
Anti-glykační účinná látka, která účinně bojuje proti produktům pokročilé glykace, pomáhá stimulovat syntézu kolagenu a chrání před infračerveným zářením.

Výtažek z moringy olejodárné:
Vytváří ochranný film, který chrání před škodlivými částicemi v znečištěném ovzduší.

Každodenní péče vhodná pro všechny typy pleti

Ráno po očištění pleti naneste malé množství ADVANCED DAY EYE PROTECT na oblast očního okolí. Vyhněte se horním a dolním víčkům. Tuba o obsahu 15 ml vám vystačí až na 100 aplikací, speciální pumpička brání přístupu vzduchu a prodlužuje životnost produktu.