White Balance Overnight Repair

Rozjasňující noční krém
Unavená, suchá pleť s tmavými skvrnami se stane minulostí díky rozjasňujícímu nočnímu krému White Balance Overnight Repair s oxyresveratrolem, glukonolaktonem a výtažky z lékořice a moruše. Nechte svou pleť krásnět, zatímco vy spíte!
Celý popis
100% vegan100% vegan
Prodej toho produktu skončil.

Noční krém proti vráskám a stařeckým skvrnám

  • Rozjasňující noční krém White Balance Overnight Repair kopíruje přirozený spánkový cyklus vaší pleti, kterou vyhlazuje a prozařuje.
  • Každý další den používání je pleť světlejší, barevně sjednocená a rozjasněná. Pleť je povrchově zjemněná, vypnutá a hedvábně hydratovaná.

Bojuje proti nadměrné pigmentaci během noci

Bohatý krém s patentovaným oxyresveratrolem (Oxy-r) neutralizuje přebytečný melanin, a tak zesvětluje pleť, zlepšuje vzhled existujících tmavých skvrn a sjednocuje barevný odstín pleti. Další obsažené látky ještě více projasňují a barevně sjednocují pleť, zatímco působí proti vzniku pigmentových skvrn.

Hydratovaná a rozzářená pleť

White Balance Overnight Repair jde však ještě mnohem dále, obsažený zklidňující niacinamid tiší zánětlivé procesy a pleť hydratuje. Poly-hydroxykyselina glukonolakton působí jemně exfoliačně, čímž podporuje rozzáření pleti a její zdravý vzhled.

Pro všechny typy pleti včetně citlivé

  • Regeneruje a obnovuje pleť, zatímco vy spíte
  • Probouzíte se se zářící pokožkou nabitou energií

Složení účinné proti všem typům nadměrné pigmentace

Oxyresveratrol:
Patentovaná látka, která se v přírodě vyskytuje v moruších a účinně potlačuje aktivitu enzymu tyrozinázy, jež spouští produkci kožního barviva melanin. Unavenou pleť s nedokonalostmi zbaví tmavých skvrn a výsledkem je rozzářená, svěží pleť.

Glukonolakton:
Poly-hydroxykyselina, která stimuluje jemnou exfoliaci svrchních vrstev pleti a viditelně obnovuje povrch kůže. Napomáhá rozkladu neústupných ložisek melaninu, a zanechává pleť revitalizovanou.

Extrakty z lékořice a moruše:
Přírodní látky zesvětlující pleť, které působí zároveň jako antioxidanty a během noci obnovují rovnováhu v pleti.

Extrakt z lékořice se získává z rostliny Glycyrrhiz glabra. Říká se, že právě tento extrakt používaly japonské gejši, aby si zachovaly svůj éterický vzhled s hedvábnou pletí. Výtažek z lékořice přirozeně potlačuje aktivitu enzymů zodpovědných za vznik tmavých skvrn, barevně proto sjednocuje pleť a propůjčuje jí svěží jas. Pleť vedle toho díky obsahu antioxidantů chrání před poškozením volnými radikály.

Niacinamid:
Má silný protizánětlivý účinek, působí proti vzniku tzv. pozánětlivé pigmentace a zamezuje pohybu pigmentů do buněk, čímž rozjasňuje pleť.

Dokonalý doplněk vaší večerní péče o pleť

  • White Balance Overnight Repair bude perfektním doplňkem vaší večerní péče o pleť. Používejte jej po aplikaci nočního séra, kdy v pleti uzamkne vlhkost. Během vašeho spánku rozzáří a barevně sjednotí pleť, která díky tomu získá mladistvý, svěží vzhled. Probouzejte se s krásnou pletí každé ráno.
  • Krém se i přes svoji bohatou konzistenci rychle vstřebá a pleť nezanechá nepříjemně mastnou či lepivou. Jakmile jej nanesete na pleť, můžete se vydat do říše snů! Nevtíravá vůně moruše květu ylang ylang jemně ukolébá vaše smysly pro dokonale energizující spánek.
  • Večer po očištění pleti naneste malé množství White Balance Overnight Repair na oblast obličeje, krku a dekoltu. Vyhněte se očnímu okolí. Rozetřete jemnými tahy směrem vzhůru a nechte vstřebat. Pro nejlepší účinek kombinujte s dalšími produkty řady Medik8 proti nadměrné pigmentaci, Brightening Powder Cleanse a White Balance Everyday Protect.
  • Díky jeho složení jej můžete také kombinovat s produkty s vitamínem A
  • Obsah balení je 50 ml