Toto změní váš názor na doplňky stravy s kolagenem!

Toto změní váš názor na doplňky stravy s kolagenem!

Pokud chcete získat za své peníze maximální výsledek, posuzujte doplňky stravy nabízející mladší vzhled přísným metrem! Šanci by neměly získat produkty, které nenabízí nic jiného než „obrovské“ dávky látek, o jejichž původu se toho moc nedozvíte, stejně jako doplňky stravy, za které více než složení mluví vyretušované fotografie na obalu. Na co se naopak zaměřit?

Jako „standard“ si zkuste vzít doplněk stravy COLLAGEN + 11 ANNA BRANDEJS, který na český trh uvedl specializovaný internetový obchod www.medaprex.cz, kde se ihned stal nejprodávanějším doplňkem stravy! V čem se COLLAGEN + 11 ANNA BRANDEJS odlišuje?

Pouze látky, které doručí to, co slibují

Existuje více typů kolagenu, ke zlepšení pokožky je určen kolagen typu I, který je nejvíce zastoupen v kolagenu získávaného z ryb. Ostatní typy kolagenu, tj. hovězí,  vepřový apod., jsou pak vhodné ke zlepšení kloubů a šlach. A protože COLLAGEN + 11 ANNA BRANDEJS slibuje výrazné zlepšení pleti, najdete v něm výhradně kolagen z ryb.

Kupujete si pouze to, co vaše tělo využije

Tenké střevo je schopno vstřebat pouze omezené množství kolagenu, zbytek prochází lidským tělem nezužitkován. COLLAGEN + 11 ANNA BRANDEJS neslibuje největší množství kolagenu, ale takové množství kolagenu, které je vaše tělo schopno zužitkovat. Maximální využitelnost je podpořena pokročilou úpravou pocházející z Japonska. K dosažení viditelných výsledků vám tedy stačí výrazně nižší dávky kolagenu než v případě „běžnou“ metodou čištěného mořského kolagenu!

Kolagen vás udělá mladší, proč si ale nedopřát ještě více?

Už samotný kolagen obsažený v COLLAGEN + 11 ANNA BRANDEJS vám pomůže k viditelně lepšímu stavu pleti. Aby byl tento výsledek co nejlepší, obsahuje COLLAGEN + 11 ANNA BRANDEJS dalších 11 funkčních látek, které účinky kolagenu podporují! Na rozdíl od doplňků stravy obsahujících pouze kolagen, v případě COLLAGEN + 11 ANNA BRANDEJS není nutné užívat k dosažení maximálního výsledku žádné další doplňky stravy, vše potřebné je již součástí složení. I zde přitom platí, že přísnými podmínkami prošly pouze látky, které mají prokazatelné účinky na lidský organismus, které jsou podávány v nejvyšší dostupné kvalitě a optimálním množství.

Collagen+11 ANNA BRANDEJS Collagen+11 ANNA BRANDEJS Zdokonalte svou pleť zevnitř s Collagen+11 ANNA BRANDEJS s nejčistším rybím kolagenem a patentovanými Ceramosidy. Světově unikátní složení navrhla sama Anna Brandejs, protože na trhu nenašla nic, co by uspokojilo její náročné požadavky. Získejte mladistvě zpevněnou a vyhlazenou pleť díky doplňku stravy, který vyhladí vrásky, rozjasní a zjemní pleť až o 63 %. 1 880 Kč

S článkem souvisí tyto výrobky:

Collagen+11 ANNA BRANDEJS
Zdokonalte svou pleť zevnitř s Collagen+11 ANNA BRANDEJS s nejčistším rybím kolagenem a patentovanými
1 880 Kč
Skladem - ihned posíláme
Starší články:
COLLAGEN + 11 Anna Brandejs – co vás zajímá nejčastěji
Doplňky stravy ANNA BRANDEJS28.1.2020

COLLAGEN + 11 Anna Brandejs – co vás zajímá nejčastěji

Přečtěte si nejdůležitější informace o doplňku stravy COLLAGEN + 11 Anna Brandejs.

Co skutečně dostáváte do svého těla s levným kolagenem? Zjištění vás překvapí
Doplňky stravy ANNA BRANDEJS9.1.2020

Co skutečně dostáváte do svého těla s levným kolagenem? Zjištění vás překvapí

Nekvalitně očištěný kolagen nejenže z velké části projde tělem nezužitkován, navíc může obsahovat tuky, cukry, puriny či být dokonce znečištěn antibiotiky. Abyste dosáhli mladšího vzhledu, nestačí užívat jakýkoliv kolagen, v záplavě nabídky je třeba vybrat ten, který má maximální vstřebatelnost v tenkém střevě a je zbaven nečistot. A obzvlášť důležitý je i samotný typ kolagenu v doplňku stravy!

Kdo je Anna Brandejs?
Doplňky stravy ANNA BRANDEJS31.12.2019

Kdo je Anna Brandejs?

Nová značka doplňků stravy ANNA BRANDEJS nese jméno své zakladatelky.

Největší mýty a fakta o kolagenu
Doplňky stravy ANNA BRANDEJS18.11.2019

Největší mýty a fakta o kolagenu

Mnoho expertů na zdravý životní styl nazývá kolagen „bílkovinou mládí“ nebo „fontánou mládí“. Není divu, protože kolagen tvoří až 75 % lidské kůže. Ve velkém množství se nachází i ve šlachách, vazivech, kloubech, nehtech a vlasech. Právě kolagen propůjčuje kůži pevnost, elasticitu, objem a pružnost. O doplňcích stravy s jeho obsahem ale koluje mnoho dezinformací. Tady máte souhrn toho nejdůležitějšího, co byste o kolagenu měli vědět.

FAQ na téma COLLAGEN + 11 Anna Brandejs
Doplňky stravy ANNA BRANDEJS27.12.2018

FAQ na téma COLLAGEN + 11 Anna Brandejs

Nejčastěji kladené otázky a odpovědi.