COLLAGEN + 11 Anna Brandejs – co vás zajímá nejčastěji

COLLAGEN + 11 Anna Brandejs – co vás zajímá nejčastěji

Přečtěte si nejdůležitější informace o doplňku stravy COLLAGEN + 11 Anna Brandejs.

1. Proč je COLLAGEN + 11 ANNA BRANDEJS dražší než jiné doplňky stravy s kolagenem?

Doplněk stravy COLLAGEN + 11 ANNA BRANDEJS obsahuje mořský kolagen nejvyšší kvality zpracovaný metodou patentovanou v Japonsku, která zaručuje maximální využitelnost látky v tenkém střevu. Zároveň, COLLAGEN + 11 obsahuje dalších 11 funkčních látek s prokazatelnými pozitivními účinky na lidský organismus, které účinky kolagenu násobí.

2. Proč COLLAGEN + 11 ANNA BRANDEJS neobsahuje více kolagenu?

Tenké střevo je schopno využít pouze omezené množství kolagenu. O tom, kolik kolagenu se skutečně dostane krevním řečištěm k pleti, rozhoduje i kvalita kolagenu. Při sestavování složení jsme volili cestu, kdy klientům nabídneme přesně takové množství a kvalitu kolagenu, které je tělo schopno efektivně zužitkovat.

3. Proč COLLAGEN + 11 ANNA BRANDEJS obsahuje pouze rybí kolagen?

Právě kolagen z ryb má nejlepší schopnosti omladit pleť. Víme o tom, že na trhu jsou dostupné i produkty kombinující rybí, hovězí a vepřové kolageny. Nicméně poslední dva zmíněné typy jsou určeny převážně ke zlepšení stavu kloubů a šlach, jejich výhodou může být také nižší cena. I zde jsme volili cestu, že klientům chceme v rámci doplňku stravy určeného k omlazení pleti nabídnout jen kolagen, který je určen k omlazení pleti.

4. Pokud k dosažení viditelného omlazení stačí kvalitní kolagen, proč jej kombinujete s dalšími 11 látkami?

COLLAGEN + 11 ANNA BRANDEJS byl navržen tak, aby jeho složení bylo maximálně účinné, samotný rybí kolagen nejvyšší kvality jsme tedy doplnili o látky, které účinky kolagenu násobí. I zde přitom platí, že jsme zvolili pouze látky v takovém množství a kvalitě, aby je tělo bylo schopno efektivně zužitkovat. V rámci omlazovací kúry obsahující COLLAGEN + 11 ANNA BRANDEJS tedy není nutné užívat další produkty. Zákazníkům jsme chtěli ušetřit starosti se sestavováním vhodné omlazovací kúry a šetřit jim peníze za nákup produktů, které se svým složením vzájemně nepodporují.

5. Kde je možné COLLAGEN + 11 ANNA BRANDEJS zakoupit?

COLLAGEN + 11 ANNA BRANDEJS možné zakoupit pouze na e-shopu www.medaprex.cz a v kosmetickém salonu Medaprex na adrese Truhlářská 1518/27, 110 00 Praha 1.

Collagen+11 ANNA BRANDEJS Collagen+11 ANNA BRANDEJS Zdokonalte svou pleť zevnitř s Collagen+11 ANNA BRANDEJS s nejčistším rybím kolagenem a patentovanými Ceramosidy. Světově unikátní složení navrhla sama Anna Brandejs, protože na trhu nenašla nic, co by uspokojilo její náročné požadavky. Získejte mladistvě zpevněnou a vyhlazenou pleť díky doplňku stravy, který vyhladí vrásky, rozjasní a zjemní pleť až o 63 %. 1 880 Kč

S článkem souvisí tyto výrobky:

Collagen+11 ANNA BRANDEJS
Zdokonalte svou pleť zevnitř s Collagen+11 ANNA BRANDEJS s nejčistším rybím kolagenem a patentovanými
1 880 Kč
Skladem - ihned posíláme
Starší články:
Co skutečně dostáváte do svého těla s levným kolagenem? Zjištění vás překvapí
Doplňky stravy ANNA BRANDEJS9.1.2020

Co skutečně dostáváte do svého těla s levným kolagenem? Zjištění vás překvapí

Nekvalitně očištěný kolagen nejenže z velké části projde tělem nezužitkován, navíc může obsahovat tuky, cukry, puriny či být dokonce znečištěn antibiotiky. Abyste dosáhli mladšího vzhledu, nestačí užívat jakýkoliv kolagen, v záplavě nabídky je třeba vybrat ten, který má maximální vstřebatelnost v tenkém střevě a je zbaven nečistot. A obzvlášť důležitý je i samotný typ kolagenu v doplňku stravy!

Kdo je Anna Brandejs?
Doplňky stravy ANNA BRANDEJS31.12.2019

Kdo je Anna Brandejs?

Nová značka doplňků stravy ANNA BRANDEJS nese jméno své zakladatelky.

Největší mýty a fakta o kolagenu
Doplňky stravy ANNA BRANDEJS18.11.2019

Největší mýty a fakta o kolagenu

Mnoho expertů na zdravý životní styl nazývá kolagen „bílkovinou mládí“ nebo „fontánou mládí“. Není divu, protože kolagen tvoří až 75 % lidské kůže. Ve velkém množství se nachází i ve šlachách, vazivech, kloubech, nehtech a vlasech. Právě kolagen propůjčuje kůži pevnost, elasticitu, objem a pružnost. O doplňcích stravy s jeho obsahem ale koluje mnoho dezinformací. Tady máte souhrn toho nejdůležitějšího, co byste o kolagenu měli vědět.

FAQ na téma COLLAGEN + 11 Anna Brandejs
Doplňky stravy ANNA BRANDEJS27.12.2018

FAQ na téma COLLAGEN + 11 Anna Brandejs

Nejčastěji kladené otázky a odpovědi.

Doplňky stravy nejsou zbytečný luxus, ale důležitá součást naší výživy
Doplňky stravy ANNA BRANDEJS21.2.2018

Doplňky stravy nejsou zbytečný luxus, ale důležitá součást naší výživy

Před více než dvěma tisící lety hlásal Hippokratés, nejslavnější lékař antiky, že strava má být naší medicínou. Na tomto tvrzení se nic nezměnilo. Na kvalitě a složení stravy ale bohužel ano. Moderní civilizace si žádá bezchybné a na pohled atraktivní ovoce a zeleninu, stejně jako maximální výnosy.