Vánoční balíček Vitamínová vzpruha

Monoderma C10 + Monoderma E5
Vitamín C a vitamín E působí v pleti synergicky, což znamená, že vzájemně posilují svůj účinek. S vánočním balíčkem Vitamínová vzpruha si proto užijete maximální antioxidaci, omlazení a barevné sjednocení pleti. A dokonce ušetříte 209 Kč oproti tomu, kdybyste toto duo produktů kupovali samostatně.
Celý popis
Prodej toho produktu skončil.

Vánoční balíček vitamínová vzpruha obsahuje dva produkty, Monodermá C10 a Monodermá E5, díky nimž získáte 56 vitamíny nabitých ampulek, které se postarají nejen o anti-aging, ale i redukci nadměrné pigmentace a hydrataci pleti. Koupí vánočního balíčku navíc ušetříte 209 Kč!

Monodermá C10

Ampulky Monodermá C10 obsahují čistý vitamín C (kyselina L-askorbová) v 10% koncentraci, který působí proti nadměrné pigmentaci a omlazuje pleť. Redukuje totiž produkci kožního pigmentu melaninu, který je zodpovědný za vznik tmavých skvrn na kůži a její nestejnoměrný barevný tón. Kromě toho v kůži navyšuje produkci kolagenu, čímž podporuje mladistvě zpevněný vzhled pleti a redukci vrásek.

Vitamín C je také silným antioxidantem, který chrání pleť před zhoubným vlivem volných radikálů. Synergicky působí především s vitamínem E, který vánoční balíček Vitamínová vzpruha obsahuje ve formě produktu Monodermá E5.

Monoderma C10 Monoderma C10 Čistý vitamín C 10% (Kyselina L-askorbová), který velmi dobře působí proti pigmentaci pleti a omlazuje pokožku. Hlavními výhodami vitamínu C v oblasti estetické dermatologie je jeho schopnost zvýšit produkci kolagenu a elastinu v kůži, což jsou látky, které udržují mladý vzhled pokožky. Dále redukuje melanin obsažený v kůži a tak napomáhá k odstranění hyperpigmentace (nadměrné pigmentace) pokožky. 550 Kč

Monodermá E5

Monodermá E5 obsahuje vitamín E (tokoferol) v 5% koncentraci, který vaši pokožku chrání proti volným radikálům a podporuje aktivitu vlastního antioxidačního systému kůže. Nezbytný je vitamín E také coby výživa pleti pro její správné fungování.

Při topické aplikaci má pozitivní vliv na suchou a citlivou pleť, které hydratuje a zklidňuje. Zároveň přináší úlevu pro pleť stresovanou a erytematózní (začervenalou) a zmírňuje jejich zánět a podráždění. Kromě toho coby antioxidant zpomaluje stárnutí pleti, kterou hýčká a zjemňuje.

Monoderma E5 Monoderma E5 Čistý vitamín E 5% (Tokoferol) je pro vaši suchou a podrážděnou pleť nejlepší volba. Redukuje zánět a podráždění, uleví od jejich projevů. Má silný hydratační účinek, pokožku tedy okamžitě zbavuje šupinek. Navíc podporuje v kůži procesy regenerace a omezuje tvorbu jizev. 525 Kč