Balíček Síla lesa ukrytá v kapsli

Encapsulated forest
Získejte kompletní noční péči pro omlazení pleti s balíčkem Síla lesa ukrytá v kapsli, který obsahuje vše, co pro noční omlazení potřebujete – čištění, vitamín A a výživný krém. Probouzejte se každé ráno s krásnou pletí díky retinolu a dalším účinným látkám. S balíčkem navíc ušetříte a získáte jej v unikátní, ručně vyráběné krabičce, která vypráví pohádkový příběh.
Celý popis
100% vegan100% vegan
Prodej toho produktu skončil.

Omlazení s vitamínem A

Balíček Síla lesa ukrytá v kapsli zahrnuje ve 4 krocích vše, co potřebujete pro dokonalou a mladistvou pleť – od čištění, přes cílenou péči s vitamínem A až po závěrečnou hydrataci. Ráno bude vaše pleť zářit!

Jemné krémové čištění Cream Cleanse (40 ml)

Po náročném dni sáhněte jako první po čisticím přípravku – jemné krémové Cream Cleanse (40ml), která jemně vyčistí i suchou a citlivou pleť, a zahrne ji díky obsahu pomerančového oleje, kakaového másla a glycerinu hydratací. Díky obsahu jemných kyselinek stimuluje Cream Cleanse exfoliaci pleti, a tím podporuje pročištění a omlazení pokožky. Cream Cleanse je to pravé pro šetrné čištění citlivé a suché pokožky, kterou vyčistí bez vysušování. 

Klasické retinolové sérum Retinol 3TR + Intense (15 ml)

Po čištění dodejte pleti sílu vitamínu A – retinolu. Na celý obličej naneste klasické sérum Retinol 3TR + Intense (15 ml) s 0,3% retinolem. Retinol v pleti stimuluje vlastní novotvorbu kolagenu, a díky tomu podporuje zpevnění pleti, vypnutí vrásek a vyhlazení jemných linek. Obličej a dekolt díky tomu opětovně získávají ztracené kontury a mladistvý vzhled. Retinol obnovuje pokožku na buněčné úrovni, a celkově ji pročišťuje a zdokonaluje její vzhled. Retinol regeneruje vaši pleť, zatímco vy spíte. Sérum Retinol 3TR + Intense je oproti klasickému séru Retinol 3TR obohaceno o klimbazol a skvalan, které navyšují účinek séra, aniž by bylo nutné zvyšovat koncentraci retinolu.

Vitamín A pro oční okolí Retinol Eye TR (7 ml)

Ani oční okolí nicméně nemusí být o blahodárný efekt retinolu ochuzené. Pleť v očním okolí je však výrazně jemnější a tenčí než jinde na obličeji, proto je vhodné volit specializovaný produkt pro tuto lokalitu. Právě ten v balíčku Encapsulated Forest získáte v podobě očního retinolového séra Retinol Eye TR, které retinol obsahuje v lehké, 0,1% koncentraci. Retinol Eye TR (7 ml) v očním okolí navýší přirozenou produkci kolagenu a obsah epidermální kyseliny hyaluronové. Oční okolí je díky tomu zpevněné, hydratované a jemné vrásky kolem očí vyplněné. Sérum kromě toho zesvětluje tmavé kruhy pod očima a celkově zlepšuje stav pleti v očním okolí, kterou rozjasňuje a dodává jí dokonalý vzhled.

Noční hydratace a výživa Advanced Night Restore (15 ml)

Svoji večerní péči o pleť uzavřete nočním krémem Advanced Night Restore (15 ml), který pleť bohatě hydratuje a regeneruje během noci, vyživuje ji a obnovuje její zdraví. Noční hydratační krém obsahuje ceramidy v optimálním poměru, který zajistí nejlepší průnik do pokožky a jejich využití v hlubších vrstvách kůže. Komplex ceramidu 1, ceramidu 3, cholesterolu a mastných kyselin hydratuje pleť a obnovuje ochrannou bariéru pleti. V krému dále najdete Midnight Repair Complex™, komplex látek určených pro rejuvenaci pleti přes noc, se silnými antioxidanty, jako je extrakt z dragon fruit, borůvky aljašské (muchovníku olšolistého), a peptidy obnovujícími pleť. Ten stimuluje omlazení buněk pleti během noci. Až se ráno probudíte, vaše unavená, matná pleť bude svěží, hydratovaná, zářivá a rozjasněná. 

Chcete se o jednotlivých produktech dozvědět více?

CREAM CLEANSE CREAM CLEANSE Čištění suché či citlivé pleti bývá často komplikované, pleť působí napnutě nebo je podrážděná. CREAM CLEANSE odstraní každodenní nečistoty i make-up šetrně, pleť zklidní díky rostliným saponinům a bambuckému máslu. Hydrataci pleti zajistí kakaové máslo, pomerančový olej a glycerin. Díky novému složení s CREAM CLEANSE nyní snadno odlíčíte i oční okolí. 720 Kč

INTELLIGENT RETINOL 3TR INTELLIGENT RETINOL 3TR Používáte běžný retinol proti vráskám, ale chcete víc? Nastartujte svoji večerní péči o pleť superintenzivním sérem INTELLIGENT RETINOL 3TR s 0,3% vitamínem A, které navíc obsahuje skvalan a klimbazol pro ještě lepší anti-aging efekt. 1 170 Kč

INTELLIGENT RETINOL EYE TR INTELLIGENT RETINOL EYE TR Zacilte svoji retinolovou péči přímo na oblast očí a zbavte se jemných rýh a vrásek v očním okolí s tímto sérem s obsahem 0,1% Retinolu. Mladistvý pohled a jiskra v oku, to je přece esence mládí! Bojíte si, že bude tento Retinol pro oční okolí příliš silný? Žádný strach, jeho speciální koncentrace je určena přímo pro citlivou pokožku. 720 Kč

ADVANCED NIGHT RESTORE ADVANCED NIGHT RESTORE Omlaďte svou pleť přes noc s tímto hydratačním krémem a probouzejte se každé ráno se svěží, zářivou a rozjasněnou pletí. ADVANCED NIGHT RESTORE zastavuje proces stárnutí a vyhlazuje již vzniklé vrásky. 1 780 Kč

Jaká je ta o kouzelném lese?

Bylo nebylo, žila kdysi dávno na venkově v hlubokém uzavřeném lese jedna záhadná žena. Venkované se jí báli. Děsil je rituální křik této ženy, který se každou noc ozýval ze střechy jejího domu. Byl to ten nejhrůzostrašnější křik, jaký kdy slyšeli. Všichni si mysleli, že ta žena musí být čarodějnice, protože jen zřídka vycházela ze svého domu, a když už někdy vyšla ven, pak vždy jen v dlouhém plášti s kápí, která jí zakrývala tvář.  Říkalo se o ní, že na koho jen jednou pohlédne, tomu zčerná duše.

Jednou v noci chodily dvě mladé dívky ze vsi po lese a sbíraly bylinky na výrobu pleťového krému pro svou moudrou tetu. Tu najednou zaslechly křik; byl to tentýž křik, který slýchaly každou noc, tentokrát však byl silnější než kdykoliv jindy. Starší z obou dívek byla odvážná a zdálo se jí, že tento křik zní spíše jako nářek. Obě dívky běžely uzavřeným lesem a snažily se najít tu ženu. Tu najednou dívky spatřily domek, vešly dovnitř a uviděly vzlykající čarodějku držící v ruce lahvičku s lektvarem. Z lahvičky stoupal temný dým.

Dívky se zeptaly, co se stalo, a žena jim odpověděla, že se nechala přemluvit šarlatánem, aby použila lektvar k omlazení pleti. Po použití lektvaru se však její vzhled prudce zhoršil, pleť ztratila lesk, zešedla a začala odumírat. Šarlatán jí řekl, že se nyní musí zahalovat.  Proto tedy chodí zahalena v plášti a jen zřídka vychází ze svého domu. Byla opravdu velmi zoufalá.

Odvážné mladé dívky si dodaly odvahy, uchopily zoufalou ženu za ruku a snažily se jí utěšit a pomoci jí od jejího prokletí.  Vyzvaly ji, aby šla s nimi zpět do vsi do domu jejich tety. Teta připravila pro ženu směs s obsahem tajné, v kapsli uzavřené ingredience, kterou dívky přinesly z lesa. Později vyšlo najevo, že tou ingrediencí byl „vitamín A“. Čarodějka si směs nanesla na tvář. Pleť se jí okamžitě zklidnila a ona se proměnila v krásnou, elegantní ženu. Byla tak ohromená tím, co se stalo, že požádala tetu dívek, aby jí vyrobila vzácný krém, který od té chvíle používala každou noc. Ženin čarodějnický plášť náhle zázračně zmizel a ona se zařekla, že se již nikdy nebude stranit lidí.