Balíček Face & Body Indulgence

Balíček produktů péče o obličej a tělo
Bezchybnou péči si zaslouží nejen vaše tvář, ale i pokožka na celém těle. Dopřejte jí výživu, hydrataci a ochranu s balíčkem Face & Body Indulgence.
Celý popis
100% vegan100% vegan
Prodej toho produktu skončil.

Balíček Face & Body Indulgence 5 produktů, díky nimž bude vaše pleť zářit zdravím.

1. Hydratace s kyselinou hyaluronovou

Sérum Hydr8 B5 (30 ml) s kyselinou pantotenovou a kyselinou hyaluronovou o různé molekulární hmotnosti vaši pleť doslova zahrne vláhou. Z vnějšího prostředí ji přitáhne do pleti, do jejíchž všech vrstev ji naváže. Dopřejte své pokožce intenzivní a dlouhodobou hydrataci.

Hydr8 B5  - hydratační sérum Hydr8 B5 - hydratační sérum Oblíbené sérum nyní v novém, kulatém balení. Potřebujete své pleti dodat vláhu? Spolehněte se na tento lehký gel. Díky kyselině hyaluronové a kyselině pantotenové bude pleť vyhlazená a chráněná. 1 350 Kč

2. Revitalizace suché pleti

Sušší a citlivé pleti bude svědčit pleťový olej Glow Oil (10 ml), který okamžitě po aplikaci rozzáří a zjemní dehydratovanou pokožku. Obsažený stabilizovaný vitamín C a omega-3 a omega-6 mastné kyseliny pleť vyživí, rozjasní a současně chrání před nepříznivými vlivy okolního prostředí. Směs 12 esenciálních olejů bohatých na antioxidanty minimalizuje viditelné známky stárnutí a dodává pleti dokonalý vzhled.

3. Ať vaše ruce prozrazují váš skutečný věk

Na hřbetech rukou se často jako první objevují známky stárnutí pleti. Je to dáno tím, že jsou ruce po většinu života vystavovány slunečnímu záření, oproti obličeji a dekoltu na ně ale často v péči a ochraně před UV paprsky zapomínáme. S Hand & Nail Cream (30 ml) se ale vašim rukou konečně dostane péče, již si zaslouží. Obsažená širokospektrální ochrana s SPF 25 chrání proti UV záření a anti-pollution technologie chrání proti negativním vlivům okolního prostředí. Hutná, ale přesto rychle vstřebatelná konzistence zajišťuje zlepšení stavu pokožky a současně zpevňuje nehty a kůžičku kolem nehtů tak, aby ruce vypadaly mladistvěji.

4. Wellness pro celé tělo

Užijte si hydrataci celého těla s Nourishing Body Cream (150 ml). Tělové mléko s patentovanými hydratačními magnety a glycerinem polaská suchou pokožku, zbaví ji pnutí, hrubosti i šupinek. A vláhu nejen, že pleti dodá, ale také ji v ní dlouhodobě uzamyká.

NOURISHING BODY CREAM NOURISHING BODY CREAM Suchá a popraskaná kůže potřebuje pořádnou dávku hydratace. Dodejte své pleti vláhu s hedvábným tělovým krémem NOURISHING BODY CREAM. Skvěle funguje i na pokožku denně vystavovanou negativnímu vlivu klimatizace, po slunění nebo v zimním období. Pokožka krásně vyživená a hydratovaná po celý rok, to je NOURISHING BODY CREAM. 810 Kč

5. Jako ve spa

Jako po proceduře v kosmetickém salonu si budete připadat po aplikaci Age Defying Oil (60 ml), vysoce koncentrovaného elixíru s obsahem vitamínu C a E, který rozzáří pokožku celého těla, vyživí ji, a navíc působí proti jejímu stárnutí. Výtažky z levandule, kadidla a neroli hýčkají smysly a současně pokožku vyživují a zanechávají ji hedvábně hladkou od hlavy až k patě.