Velikost balení: 60 kapslí

Detox ANNA BRANDEJS

Pro detoxikaci organismu

Abyste získali maximum benefitů z výživových doplňků i zdravé stravy, základem je mít dobře fungující trávicí systém od žaludku, přes játra a ledviny až po tlusté střevo. Jedině tak se mohou životně důležité živiny správně vstřebávat do organismu. Detox ANNA BRANDEJS podpoří detoxikaci organismu a stimuluje trávení a vylučování. Světově unikátní složení doplňku stravy navrhla sama pro sebe Anna Brandejs, aby mohla těžit to nejlepší z doplňků stravy, které užívá.

Celý popis
100% vegan100% vegan
Zvolte více kusů a ušetříte
Cena: 1 050 Kč
Skladem - ihned posíláme

Očista organismu je důležitá

Na lidský organismus neustále útočí toxiny a další patogeny. Díky propracovanému detoxikačnímu systému ale v těle nepáchají větší škody. Důležité orgány zodpovědné za očistu těla, jako jsou játra, ledviny, tlusté a tenké střevo, stejně jako kůže a štítná žláza, se nicméně tímto neustálým vypětím vyčerpávají. Pokud se tedy chcete pustit do skutečné očisty organismu, je vhodné těmto orgánům pomoci. Mimochodem, věděli jste, že až 80 % imunitních buněk se nachází v trávicí soustavě, a to hlavně ve střevě? A že až 80 % tvorby hormonu štěstí serotoninu se odehrává ve střevech?

Kdo je Anna Brandejs? Kdo je Anna Brandejs? Nová značka doplňků stravy ANNA BRANDEJS nese jméno své zakladatelky.

Doplněk stravy pro detoxikaci

Výživový doplněk Detox ANNA BRANDEJS obsahuje osm pečlivě selektovaných rostlinných extraktů, které stimulují pročištění celého organismu nejen v náročných životních obdobích. Do kontaktu s množstvím toxinů přichází totiž lidský organismus dennodenně – vstřebává je ze vzduchu, vody, půdy, ale i stravy či léků. 

Stimuluje játra a přispívá k očistě střeva

Některé bylinky, jako je pampeliška, nebo lopuch jsou po staletí známé tím, že podporují činnost jater. Pampeliška lékařská je dokonce považována za nejlepší tuzemskou jaterní bylinku. Zdravá játra jsou pro detoxikaci celého organismu velmi důležité, protože filtrují (čistí) krev a zbavují tělo různých toxinů. I střevo je jedním z důležitých orgánů pro detoxikaci těla. Je-li zanesené, dochází ke zhoršené absorpci důležitých živin ze stravy. Doplněk stravy Detox ANNA BRANDEJS přispívá k obnově střevní mikroflóry, napomáhá urychlit čas trávení, zpracování potravy a vylučování, čímž přispívá k obnově vaší vitality a energie. 

Doplněk stravy Detox ANNA BRANDEJS….

  • Stimuluje detoxikaci organismu
  • Napomáhá činnosti trávicí soustavy – pohyb střev, činnosti žaludku, jater a mikroflóry
  • Napomáhá redukovat nadýmání
  • Napomáhá kontrolovat zánětlivé reakce
  • Podporuje normální funkci močové soustavy

Snazší hubnutí díky Detox ANNA BRANDEJS

  • Přispívá k úbytku váhy díky efektivnímu zpracování potravy a rychlejšímu trávení a zlepšení činnosti lymfatického systému
  • Přispívá ke snížení únavy a k dodání energie díky pročištění organismu, díky podpoře detoxikace střev
  • Přispívá ke zlepšení akné

8 přírodních extraktů pro detoxikaci organismu

Lopuch větší, extrakt z kořene 6:1 (Arctium lappa):
Lopuch podporuje látkovou výměnu, je močopudný, podporuje činnost ledvin, detoxikuje organismus a podporuje i růst vlasů. Zlepšuje střevní mikroflóru, pomáhá likvidovat střevní toxiny. Podporuje jaterní činnost a bylináři je považován i za výborný “čistič" lymfatického systému, pomáhá odstraňovat otoky lymfatického původu.

Jetel červený standardizovaný na 8% isofavonů:
Přispívá k normálnímu stavu pokožky, normálnímu trávení a vylučování vody z organismu.

Zázvor lékařský, extrakt z kořene 10-15:1 (Zingiber officinale):
Zázvor lékařský působí antiemeticky (proti nevolnostem), na podporu vitality, energie a snižování únavy, na podporu činnosti svalů, na normální stav kostí a kloubů. Kromě toho podporuje metabolismus sacharidů, udržení normální hladiny cukru v krvi, normální činnost kardiovaskulárního systému, normální trávení, přirozenou obranyschopnost – funkce imunitního systému, zdraví během cestování a normální funkce dýchacích cest.

Pampeliška lékařská, extrakt z kořene 4:1 (Taraxacum officinale):

Pampeliška - dříve taky nazývaná smetanka lékařská - její kořeny jsou bohatým zdrojem vitamínů a minerálů. Pomáhá posilovat funkci jater, podporuje trávení tím, že stimuluje uvolňování žluče z jater a žlučníku. Pampeliškový kořen působí jako mírné projímadlo, takže je nedrastickým prostředkem proti zácpě.

Lékořice lysá, prášek z kořene (Glycyrrhiza glabra):

V Číně je pokládaná za prostředek podporující dlouhověkost. Pomáhá při zažívacích problémech, pomáhá zmírňovat příznaky chronické únavy, pomáhá zotavování jater po zánětu. Pomáhá zvyšovat imunitu. 

Máta peprná, extrakt z listů 4:1 (Mentha peperita):

Již po staletí poskytuje tato silně aromatická bylina úlevu při špatném trávení, nachlazení a bolestech hlavy. Pomáhá rozpouštět žlučové kameny.

Fenykl obecný, prášek se semen (Foeniculum vulgare):

Fenykl má antimikrobiální účinky a pomáhá ztišovat křeče při zažívacích potížích.

Kočičí dráp, prášek z kůry (řemdihák plstnatý; Uncaria tomentosa):

Moderní vědecké studie objevili v této rostlině několik účinných látek, které zvyšují aktivitu imunitního systému a přispívají k potlačení zánětu.

Aktivní látkaMnožství v denní dávce
(2 tobolky)
% RHP
Lopuch větší (Articum lappa)150 mg*
Zázvor (Zingiber officinale)100 mg*
Jetel červený (Trifolium pretense)80 mg*
Pampeliška lékařská (Taraxacum officinale)80 mg*
Lékořice lysá (Glycyrrhiza glabra)60 mg*
Máta peprná (Mentha piperita)50 mg*
Fenykl obecný (Foeniculum vulgare)50 mg*
Unkárie (Uncaria tomentosa)50 mg*

*RHP (referenční hodnota příjmu) není stanovena

Bez zbytečných přídatných látek

  • VEGAN
  • Bez laktózy
  • Bez lepku
  • Bez přidaného cukru
  • Bez aspartamu

2 tobolky denně pro očistu organismu

  • Užívejte 2 tobolky denně při jídle
  • Balení obsahuje 60 kapslí (hmotnost obsahu: 23 g)

Upozornění

Uchovávejte mimo dosah dětí. Výrobek není vhodný pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není náhradou pestré stravy. 

Detox ANNA BRANDEJS Detox ANNA BRANDEJS Abyste získali maximum benefitů z výživových doplňků i zdravé stravy, základem je mít dobře fungující trávicí systém od žaludku, přes játra a ledviny až po tlusté střevo. Jedině tak se mohou životně důležité živiny správně vstřebávat do organismu. Detox ANNA BRANDEJS podpoří detoxikaci organismu a stimuluje trávení a vylučování. Světově unikátní složení doplňku stravy navrhla sama pro sebe Anna Brandejs, aby mohla těžit to nejlepší z doplňků stravy, které užívá. 1 050 Kč